Çeşitli programlar için Rize'ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valiliği Ayder Toplantı Salonundan düzenlenen Rize İl Koordinasyon ve Yatırım Toplantısında yaptığı açıklamada, 2017 yılının değerlendirmesini ve 2018 yılında yapılacak olan çalışmaları ele alacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takibi ve destekleri ile Rize'de önemli yatırımların hayata geçirildiğine değinen Bakan Bak, bu projelerin başında Rize-Artvin Hava Limanı, Ovit Tüneli, lojistik merkezi çalışmaları, kentsel dönüşüm çalışmalarının başta geldiğini ifade etti.Yaklaşmakta olan 2018 yılının Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Bak, şunları söyledi:'2017 yılının son ayında gündem çok yoğundu. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Filistin'deki Kudüs'teki yaşanan konularla alakalı sürecin yönetilmesinde, İslam İşbirliği teşkilatını toplayarak, Doğu Kudüs'ün Filistin'in başkenti ilan edilmesi ve ardından Birleşmiş Milletler 'de Amerika'nın aldığı kararın karşısında 128 ülkenin dik durarak 'Dünya beşten büyüktür' sözünü ifade ettiği şekliyle gerçekten önemli ve olumlu adımlar atıldı.

Oy Kullanmayanlar Ne Kadar Ceza Ödeyecek? Oy Kullanmayanlar Ne Kadar Ceza Ödeyecek?

Böylesine önemli adımları yöneten Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz. Gerçekten İslam alemi için önemli adımdı. Dünya için önemli adımdı. Kudüs barışın şehri. Dolayısıyla barış bütün dünyayı etkileyen önemli bir adım. Bu noktadaki gayretlerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi