Rize'de Bu Elektrik Direği Hırsıza Davetiye Çıkarıyor Rize'de Bu Elektrik Direği Hırsıza Davetiye Çıkarıyor

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde, modern spor salonlarında, branşında uzman antrenörler eşliğinde, sporun temel unsurlarını öğretilerek spora yatkınlık testleri yapılmak suretiyle branşlaşmalarına yardımcı olmak amacıyla, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocukların spor aracılığı ile istenmeyen alışkanlıklardan korunması amacı ile başlatılan 'Sporla Büyüyorum' projesinin 2017-2018 sezonu eğitim öğretim yılı kapanış töreni yapıldı.

Rize Gençlik Merkezinde düzenlenen törene Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın yanı sıra Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve diğer yetkililer katıldı.
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, programın açılışında yaptığı konuşmada, sporun insan hayatında ki önemine değinerek; 'İnsanın sağlıklı bir bünyeye sahip olması için hem beynini hem de vücudunu aynı anda çalıştırması gerekmekte.

Bizde bu proje ile çocuklarımızın ev ile okul arasında geçen hayatlarına sporu katmayı amaçladık. 9 branşta 1.050 çocuğumuzun, branşlarında uzman 15 antrenörün gözetiminde spor eğitimialdı. 'Sporla Büyüyorum' projesi, bu yönüyle çok anlamlı bir proje' dedi ve projeye katkı sağlayan başta Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat Kasap olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti. Proje kapsamında spor eğitim alan çocukların gösterileri ile devam eden programın son bölümünde, antrenörlere ve sporcu çocuklara sertifikaları verildi.

Editör: Haber Merkezi