Rize'nin Cumhuriyet Caddesinde açışlı yapılan Sporstep Spor Mağazasının açılış törenine Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Recep Taylan, Rize Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Turan, Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Alaeddin Turanlı, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Rize Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu ve davetliler katıldı.

Açılışta kurdeleyi kesen Rize Milletvekili Hasan Karal, ilimize hizmet edecek yeni bir mağazayı hizmete açtığımız için mutlu olduklarını söyleyerek; 'Rize şehri her geçen gün daha gelişiyor. Gelişim beraberinde yenilikleri getiriyor. Yeni devasa yatırımlarla ilimizde nüfus yoğunluğu da artacaktır. Bu da ilimizde bu tür mağazaların açılmasına vesile olacaktır. Çocuk spor mağazası ilimize hayırlı olsun' diyerek kurdeleyi kesti.

Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi

İşletme sahipleri Nuri Soykan ve Furkan Kazmaz açılışa katılan davetlilere tek tek teşekkür ederek, 'Biz zaten uzun yıllardır Rize'de spor giyim üzerine bir mağazamız ile hizmet vermekteyiz. Gelen talepler üzerine çocuk spor giyimi üzerine bir mağazanın gereksiniminin olduğuna karar verdik. Rize'de ilk olan bir mağaza konsepti. İlimize en iyi hizmet en iyi ürünlerle vermeye çalışacağız' dediler.

Editör: Haber Merkezi