Dernek lokalinde verilen iftar yemeğine spor camiasının temsilcileri katıldı. Rize merkezde bir çok ilke imza atan Çorapçılarspor her yıl düzenlenen iftar programına Rize Gençlik il spor Müdürü Mustafa Çelik, Rize ziraat odası başkanı Nevzat Paliç, Ziraat Odası başkan vekili Recep Kuk, Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Rize Şube Başkanı Başkanı Ali Çelik, TUFAT Başkanı Bilal Karafazlı, Çorapçılar mahallesi muhtarı Davut Papaker, Amatör Spor Kulübü yöneticileri, antrenörler ile çok sayıda davetli katıldı.


Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar yemeğinde Çorapçılarspor'un dernek ve futboldan sorumlu başkan yardımcısı Yaşar Papaker, Rize futbol ve diğer branşlara emek verenlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Papaker, 'Bu iftar, mübarek ramazan ayının en renkli, en keyifli ve en kalabalık iftarıdır. Çünkü Rize futboluna emek veren herkes burada. Bu büyük aileyi bir araya getirebilmek gerçekten kolay değil. Yönetim olarak en önemli hedeflerinden birisi de kendi değerlerimize sahip çıkmak ve saygı göstermek. Bizler büyük Çorapçılar spor 'un büyük ailesiyiz. Katılım gösteren herkese teşekkürlerimi iletiyorum' dedi.

SARI: BU SEZON BAŞKA BİR ÇORAPÇILARSPOR İZLEYECEKSİNİZ

Dernek lokalinde verilen iftar yemeğinde açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Sarı, Bu yıl başarının alt yapıdan geleceğini söyledi.

Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu Çaykur Rizespor'da Shelvey'nin Durumu Belli Oldu

Sarı; 'Çorapçılarspor takımın kadrosunda altyapıdan 4-5 ismin olması gerekiyor. Çorapçılarspor geçmişte altyapısından yetişen oyuncularla büyük başarılar elde etti. Bu nedenle futbol takımımız bundan sonra ki yıllarda bu doğrultuda alt yapıya önem verecektir. Bu şekilde başarıyı yakalayıp bu gençleri Türk futboluna kazandıracağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Editör: Haber Merkezi