Meydana gelen sorunları yerinde çözmeye ve sorunlarla bizzat ilgilenmeye özen gösteren Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Fındıklı Çay Fabrikası ve şu anda depo olarak kullanılan Arhavi Çay Fabrikası'nın yeni binasını yaşanan sel felaketinin ardından ziyaret etti.

İmdat Sütlüoğlu ve ekibi yaşanan sel olayının etkilerini yerinde inceleyerek selin neden olduğu hasar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

2023'te Çay Fiyatları: Zamlar ve Yaş Çay Alım Fiyatı 2023'te Çay Fiyatları: Zamlar ve Yaş Çay Alım Fiyatı

''ÇAYKUR OLARAK YANINIZDAYIZ''

Selden dolayı zarar gören vatandaşlarla da görüşen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, 'Selin yol açtığı zararın ortadan kaldırılması ve yaraların bir an önce sarılması için Çaykur camiası olarak gereken yardımı yapacağız. Siz hiç endişe etmeyin. Allah'ın izni ile hep beraber el ele vererek felaketin izlerini sileceğiz' dedi. Çaykur'un iyi günde olduğu gibi kötü günde de bölge insanının yanında olduğunu belirten İmdat Sütlüoğlu, 'Çaykur olarak dün nasıl yanınızdaysak bugün de yanınızdayız, içiniz rahat olsun. Hep beraber bu üzücü olayın da üstesinden geleceğiz. Hepimize büyük geçmiş olsun' dedi.

ARHAVİ KAYMAKAMI'NDAN TEŞEKKÜR

Arhavi incelemeleri sırasında Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın da Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na bir süre eşlik etti. Arhavi Çay Fabrikası'nın yeni binası için desteklerini esirgemeyen Kaymakam Şeref Aydın, sel felaketinin açtığı yaraların sarılması konusunda Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın ve Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, sel felaketinin çözümü ile ilgili yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

YETKİLİLERLE DURUM TOPLANTISI

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve ekibi selin yol açtığı hasarı inceledikten sonra bölge yetkilileri ile istişarede bulundu.

Fındıklı için seferber olan üst düzey yetkililer; Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban ve Fındıklı İl Özel İdare Müdürü Dursun Yaşaroğlu, diğer yetkililerle beraber durum toplantısı gerçekleştirdi.

Ayrıca Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu; Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman ve Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban'dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Editör: Haber Merkezi