Kurban Bayramı tatili için geldiği Rize'de bulunan TBMM Başkanı İsmail Kahraman kaldığı Tulumpınar Köyü'nden çeşitli ziyaretlerde bulunuyor. Ovit Tünelini ziyaret eden ve yetkililerden bilgi alan Kahraman, Ovit Yaylasına çıktı. Burada Hacı Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakti tarafından yaptırılan Hacı Hakkı Ekşi Camii'nde namaz kılan Kahraman ardından Hacı Hakkı Ekşi'yi evinde ziyaret etti. Hacı Hakkı Ekşi'nin oğulları işadamı İbrahim, İmdat, Süleyman ve Yüksel Ekşi tarafından karşılanan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, sohbet ettiği Hacı Hakkı Ekşi ile eski günleri yad etti.

Ardeşen'de 23 Nisan Coşkusu Ardeşen'de 23 Nisan Coşkusu

Hacı Hakkı Ekşi ve oğulları İbrahim ve Süleyman Ekşi'den Ovit Yaylasında Hacı Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakti tarafından yaptırılan Hacı Hakkı Ekşi Camii ve Hacı Emine Ekşi Kuran Kursu hakkında bilgi alan Kahraman, yapılan eser için teşekkür etti.

Bilindiği üzere yaz aylarında önemli etkinliklerin yapıldığı Ovit Yaylasında yaşayan vatandaşlar ile gelip geçenlerin ibadetlerini rahatlıkla yapabileceği cami yakın bir zamanda ibadete açılmıştı. Yine yaz aylarında yaylada kalan çocuklar inşa edilen kursta Kuran eğitimi alabiliyor.

Editör: Haber Merkezi