BAŞBAKAN'DA CENAZEYE KATILDI

Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin babası İslam Ekşi son yolculuğuna uğurlandı. Maltepe Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

Törene Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Ekşi'nin ailesi ile yakınları katıldı.

Bilal Ekşi cami bahçesinde taziyeleri kabul etti. Cenaze namazının ardından Ekşi'nin tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu. İslam Ekşi, Çekmeköy Ekşioğlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EKŞİOĞLU VAKFI'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Ekşioğlu Vakfı, vefat eden İslam Ekşi için başsağlığı mesajı yayınladı. Ekşioğlu vakfı Başkanı Aydın Ekşi ve Başkan Vekili Süleyman Ekşi adına yayınlanan mesajda 'Aile büyüğümüzü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet diler, başta kederli ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.' İfadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi