Bursa maçında sahada gezinen topçuları ve yedek kulübesinden çıkmayan Ersun Yanal'a sahip çıkan TS Başkanı Muharrem Usta'nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bir hastanenin Fenerbahçe'nin sponsorları arasında yer aldığı anlaşıldı. Şike sürecinde karşı karşıya gelen Trabzon ve Fenerbahçe arasında saha içinde ve dışında futbol ahlakına ve sportmenliğe yakışmayan çok sayıda olay yaşanmıştı. Rize'de 2011'de şampiyonluk kutlaması yapan Fenerbahçelilerin engelleyen bu sezon Kadıköy'deki maçta 61'inci dakikada Trabzon sloganları atan Rizelileri Fenerbahçeli olarak gösteren bir kesim Trabzonspor fanatiklerinin kendi kulüp başkanlarının Fenerbahçe'nin sponsoru çıkmasına ne diyecekleri şimdiden merak konusu oldu. Bu olay Kaçkar TV'de yayınlanan Alaattin Onay'ın Tele Kulis Programında gündeme taşındı. Kaçkar Karadeniz TV Spor Müdürü Alaattin Onay, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın Fenerbahçe ile iş ortaklığı olduğunu ifade ederek, Usta'nın sahibi olduğu hastanelerin Fenerbahçe'nin sağlık sponsoru olduğunu söyledi.
Kaçkar Karadeniz TV ekranlarında yayınlanan Telekulis programının yapımcısı ve sunucusu olan aynı kanalın Spor Müdürü Alaattin Onay, önceki akşam canlı yayınlanan programda yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın sahibi olduğu Medical Park Hastanesi ile Liv Hospital'in Fenerbahçe Kulübü'nün sağlık sponsoru olduğunu açıkladı. Onay'ın açıklamaları programın diğer spor yorumcusu Sinan Mete'yi şaşkına çevirirken, Mete'nin şaşkınlığını uzun bir süre üzerinden atamadığı ve açıklamada bulunmakta zorlandığı görülürken Onay, Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın kanka olduklarını öne sürdü. Onay, asparagas bir şekilde her fırsatta Rizelileri Fenerbahçe sevdalısı olmakla suçlayan Trabzonsporlu taraftarların kendi Kulüp Başkanları Muharrem Usta'nın Fenerbahçe'nin sponsoru olmasına tepki verip vermeyecekleriyle tepki vereceklerse de nasıl bir tepki vereceklerini merakla beklediklerini söyledi.

Öte yandan programda Trabzonspor'un kaybettiği Bursaspor karşılaşması dolayısıyla Trabzonspor tarihine kara bir leke sürdükleri belirtilerek Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ile Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın derhal istifa etmeleri gerektiği kaydedildi.

Ardeşen'de 23 Nisan Coşkusu Ardeşen'de 23 Nisan Coşkusu


Editör: Haber Merkezi