Transferlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Tunuslu defans oyuncusu Montassar Talbi ile anlaşmaya vardı. 20 yaşındaki defans oyuncusu Montassar Talbi ile 3 yıllığına anlaşma sağlandı. Önceki sezon Tunus Ligue Pro 1 Şampiyonu olan Esperance Tunis takımında oynayan Talbi, 14 maçta forma şansı bulurken 1 gol attı.

Yeşil mavililer, Ankara Demirspor'dan Çınar Tarhan ile 4 yıllığına anlaştı. Geçtiğimiz sezon Ankara Demirspor'da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu 30 maç oynadı ve 3 gol atma başarısı gösterdi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

BAL'da Rize Fırtınası BAL'da Rize Fırtınası

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarının 1'inci etabını Rize'de sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan antrenman kondisyon ağırlıklı çalışma ile başladı. Teknik direktör İbrahim Üzülmez nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular çift kale maç yaptı. 1.5 saat süren antrenmana yeni transferler Montassar Talbi ve Çınar Tarhan'da katıldı. Yeşil mavililer yeni sezon hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi