Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var? Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var?

MÜSİAD Başkanı Recep Taylan beraberinde yönetim kurulu üyeleri Rize Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasan Günal'ı ziyaret ederek, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

MÜSİAD heyeti, Rize OSB'nin alt yapı çalışmalarının tamamlanarak, inşaat aşamasındaki fabrikaları yerinde inceledi. Bölge içerisinde yatırım yapan iş adamlarıyla birebir görüşen Başkan Taylan, inceleme sonrasındaki açıklamasında; 'Rize Organize Sanayi Bölgesi, Rize ekonomisinin çaydan sonra gelen, en önemli can damarı olacaktır. Ovit Tüneli, Lojistik Merkez gibi önemi yatırımların tamamlanmasıyla coğrafi konumu itibariyle Karadeniz Bölgesi'nde stratejik öneme sahip bir OSB olacaktır.

Ayrıca, büyük firmaların yatırımlarının yanında onlara yan ürün tedariki sağlayacak bölgedeki küçük firmalarada iş imanı sunacaktır. İlimizin ihracatına, ekonomisine ve istihdama çok ciddi katkı sağlayacak olan Rize OSB'nin devamında yapılacak 2. 3. etap yatırımlarıyla bölgeye ekonominin dışında sosyal anlamda da katkısı olacaktır. Rize'nin sanayisiyle de gelişen kalkınan bir şehir olmasını sağlayacak olan, OSB'nin gelişmesi için MÜSİAD olarak elimizden geleni yapacağız.' dedi.

Editör: Haber Merkezi