Katılımcı sayıs geçti. Şehir hayatının stresinden bıkanlar, takım ruhu oluşturmak isteyenler, kaynaşmak, hep beraber şarkılar söylemek, kemençe, tuluma eşliğinde horon tepmek, odun ateşinde kaynayan çayları yudumlamak enfes yöresel organik lezzetleri tadmak, ruhunuzu dinlendirecek, akabinde, mineral zenginliği açısından dünyanın en önemli 5 kaplıcasuyundan biri olan Ridos thermal havuzlarında sağlığınıza sağlık katıyorlar. Arınmak isteyenler, yenilenmek isteyenler, kış ağrılarından kurtulmak isteyenler trekking yürüyüş sonrasında Cennet vadisindeki kaplıcaları öneriyoruz. Doğanın insan üzerindeki olumlu etkilerinden, günümüz komik hastalıklarından biri olan panik ataktan kurtulmak isteyenler, dağ yürüyüşleri ile beraber kaplıca su terapisi çok olumlu sonuçlar verecektir.

Kışın doğada yürüyüş yapmak, bol oksijenli temiz hava, organik gıdalar, insana enerji ve huzur verir. Her tarafın karla kaplı olduğu kartpostallık tablo misali manzaralar, bulutların üzerinde karda yürümenin keyfini 3200 mt rakımlı Çağırankaya yaylasında yaşamak isterseniz bir yıl öncesinden aynı gün ve tariherde rezarvasyon yaptırmayı unutmayın.

Ayrıca İkizdere ilçesinin diğer güzellikler saymakla bitmez. Bölgenin en önemli yaylarını görme şansını yakalıyacaksınız (Çağırankaya, Cimil, Anzer, Petran, Ovit,)
Şelalar, akarsular, dereler, krater göller, endemik bitki örtüsü, nesli tükenen kuşlar ve kuş gözlemciliğine meraklı olanlar, muhteşem doğanın keşfinin tadını sizde yaşayınız..

Rize’de Bıçaklı Kavgada Kan Aktı Rize’de Bıçaklı Kavgada Kan Aktı



Çağırankaya kar yürüyüşü uluslararası festivale dönüştü. Çağırankaya yaylasına bahar–yaz festival şenlikleri de çok yakışacaktır. Yaz kış turizmin her çeşidinin yaşanabileceği destinasyona sahip Rize güzelliklerini düşünmeden, anzer balını yemeden, fındığı, çayı, hamsiyi, muhlamayı unutmadan tatilinize karar vermeyiniz.

Editör: Haber Merkezi