Ardeşen Belediyesinden Kızılay Haftası kutlama Programı

İçinde bulunduğumuz hafta 29 Ekim 4 Kasım 2017 tarihleri arasında tüm yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanan Türk Kızılay Haftası Rize'nin Ardeşen ilçesinde de geniş katılımlı bir programla kutlandı.

Programa Ardeşen Belediye Başkanı hakan Gültekin, Türk Kızılay Rize Şubesi Genel Hizmetler Yöneticisi Serkan Şenkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bekdaş, Kanuni Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Okutan, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Programın açılışında konuşan Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin; Türkiye'de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model alınan, insanların en zor anlarında yanındaki kuruluş olma vizyonunu taşıyan Türk Kızılay'ının 149. Yılını kutladığımız bugün, Rize şubemizle birlikte yaptığımız programda ilçemizde eğitim öğretim veren orta ve lise dengi okullarımızda okuyan öğrencilerimizle bir araya geldik.

Proaktif bir kurum olarak afetlerde ve olağan dönemde ihtiyaç sahipleri ve korunmasızlara yönelik yardım sağlamak, toplumda yardımlaşmayı geliştirmek, güvenli kan teminini gerçekleştirmek ve zarar görebilirliği azaltmak misyonu ile canla başla çalışan tüm mensuplarının 29 Ekim 4 Kasım 2017 tarihleri arasında kutlanan Türk Kızılay haftasını en içten dileklerimle kutlarken. Belediyemiz konferans salonunda düzenlediğimiz etkinliğimize sunumlarıyla katılan Türk Kızılay Rize Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi Serkan Şenkaya'ya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerime, Okul Müdürlerime, Öğretmen ve öğrencilerimize de katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Diye konuştu.

Ardeşen Belediyesi konferans salonunda yapılan programa katılan Türk Kızılay Rize Şubesi Genel Hizmetler Yöneticisi Serkan Şenkaya, Kızılay Rize Şubesi Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Muhterem Mercan ve RTEÜ Türk Kızılay Topluluğu Üyesi Hasan Alemdar öğrencilerin sorularına yanıt verirken, programda Türk Kızılay'ı Çayeli Şube Personeli Selim Mert'de hazır bulundu.
Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin yaptı. Protokol konuşmasının ardından hafta ile ilgili hazırlanan Kızılay kimdir ve ne tür faaliyetlerde bulunur konulu video izlendi. Programöğrencilerin soru cevaplarıyla sona erdi.

Otobüs Şoförünün Burnunu Kırdılar Otobüs Şoförünün Burnunu Kırdılar


Editör: Haber Merkezi