07-08 Nisan tarihlerinde Rize Gençlik Merkezi'nde düzenlenen satranç turnuvası saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla birlikte İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nahit KARAKAŞ'ınaçılış hamlesi ile başladı. İki gün süren turnuvada küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde toplamda 173 sporcu yarıştı. Turnuvanın son maçını Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI, İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK birlikte takip ettiler.
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. Yıl Dönümünde 173 satranç sporcusunun yarıştığı turnuvada yarışma salonuna gelen 'Kanka Polis' ve 'Temel Lider' çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı.

Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir

Turnuva sonunda Vali Erdoğan BEKTAŞ ile İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ kısa bir satranç maçı yaptılar.
Oldukça heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvadakategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan DEDEBAĞI, İl Emniyet Müdürü Altuğ VERDİ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Nahit KARAKAŞ ve Rize Satranç İl Temsilcisi Ersoy USTAOĞLU tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi