Aktif fay hatları üzerinde bulunan bölgemizde korkutan depremler meydana gelmeye devam ediyor. Türkiye-Gürcistan sınırında 4.1 şiddetinde deprem! Türkiye ve Gürcistan sınırında meydana gelen 4.1 şiddetindeki deprem Rize ve Artvin'de hissedildi. İşte korkutan depreme ilişkin tüm detaylar haberimizde...

Türkiye-Gürcistan sınırında bulunan Borjomi şehrinde meydana gelen deprem Rize ve Artvin'de de hissedildi. Rize'nin doğu ilçeleri ve Artvin'in tamamında hissedilen deprem, Kandilli Rasathanesi tarafından 4.1 büyüklüğünde ölçüldü. Depremin merkez üssü ise Türkiye-Gürcistan Sınırı olarak tespit edildi.

Bursa'da 3.3 büyüklüğünde deprem

Rize'de Cinayet Kurbanı Genç, Son Yolculuğuna Uğurlandı Rize'de Cinayet Kurbanı Genç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa'da bu sabah 08.13'te merkez üssü Gürsu ilçesine bağlı Kazıklı köyü olan 3.3 büyüklüğünde sallandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bu sabah 08.13'te merkez üssü Gürsu ilçesine bağlı Kazıklı köyünde 3.3 büyüklüğünde deprem hissedildi. Deprem yerin 1,9 kilometre derinliğinde meydana geldi.

BURSA'DA DEPREM
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan alınan bilgilere göre ise, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde depremin büyüklüğü ilk belirlemelerde 2.7 olarak ölçüldü. Depremin yerin 9.8 kilometre derinliğinde oluştuğu açıklandı.

Editör: Haber Merkezi