Muhaliflerin sınırda yakaladığı Esed ajanı, Yayladağı Sınır Kampı'nın hedef alınacağını ve sonrasında Türkiye sınırında yer alan birçok kampın daha vurulacağını söyledi.
Hatay ve çevresinde provokasyon hazırlığı içerisinde olan odaklar mülteci kamplarını vurma hazırlığında.
Yayladağı Sınır Kampı'nın hedef alınacağını ve sonrasında Türkiye sınırında yer alan bir çok kampın daha vurulacağını söyledi.

FETÖ VE CIA 5 AYDIR...
Yeni Şafak'ın haberine göre, 5 aydır devam eden hazırlık sürecinde FETÖ, Suriye istihbaratı Muhaberat ve CIA ortak hareket ediyor. Suriyeli muhalifler tarafından Türkiye sınırında yakalanan bir Muhaberat ajanı, yapılan hazırlığın detaylarını anlattı.
Esed ajanı sorgusunda ilk olarak Yayladağı Sınır Kampı'nın hedef alınacağını ve sonrasında Türkiye sınırında yer alan bir çok kampın daha vurulacağını ve bu kapsamda FETÖ'cu cunta ile de temasları olduğunu ayrıca batılı bazı İstihbarat servislerinin saha ajanlarından da yardım aldıklarını anlattı.

YAYLADAĞI İLK HEDEFLERİ

Yayladağı ilçe merkezi ve yine Güveçci bölgesinde kurulan iki kampta 6 binden fazla mülteci barınağı bulunuyor.

Balkondan Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti Balkondan Düşen Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

TÜRKİYE AYAĞI BAKIN KİM
Bu kamplara yönelik saldırı hazırlıklarını ise Kesep asıllı ve Lazkiye'de yaşayan Nişan isimli bir Ermeni tarafından yönetiliyor. Komplonun Türkiye ayağı ise Samandağı'nda Ganyan bayisi işleten Mihraç Ural bağlantılı bir şahıs üzerinden yürütülüyor.

Editör: Haber Merkezi