Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise MKE Ankaragücü deplasmanının her takım için zor olduğunu belirterek, 'Böyle önemli bir deplasmandan galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz.' dedi.

Taraftar coşkusu nedeniyle rakiplerinin devre arasından sonra üstlerine geleceğini tahmin ettiklerini ve devre arasında bunu değerlendirmeleri konusunda oyuncularını uyardığını ifade eden Üzülmez, 'Doğru işler yaptık ve goller bulduk. Hak ederek kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Bu lig zor. İyi kontraya çıkarak sonuç aldık. Bir maçla hedefe ulaşılmıyor. Yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Geçen hafta Altınordu'nun bize uyguladığı taktiği biz bugün Ankaragücü'ne karşı uyguladık ve kazandık. Ankaragücü'ne başarılar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Çaykur Rizespor'a 4-2 yenildikleri karşılaşmada çok hata yaptıklarını ve buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kartal, ilk yarı iki takımın da kontrollü oynadığını belirterek, 'İkinci yarı oyunun kontrolünü ele aldık. İyi pozisyonlar bulduk. Bizim net pozisyonlarımız vardı. Ancak Rizespor kadro derinliği iyi olan bir takım. Biz de elimizdeki en iyi kadroyla çıktık. Çok gol kaçırdık. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. Enerjimizi kontrol altında tutamadık ve sonuç olarak mağlup olduk.' diye konuştu.

Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü

Futbolcularının elinden geleni yaptığını dile getiren Kartal, 'Çok hata yaptık. Bulduğumuz pozisyonları gol yapsak maç bizim lehimize bitebilirdi. Dönen toplar bize gol oldu. Maçı çevirmek için arkadaki oyuncular çok öne çıktı, enerjilerini ayarlayamadılar ve rakibimiz de bunu değerlendirdi. Sabırlı oyunumuzu 90 dakikaya yaymamız lazım.' değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi