Zirve yarışındaki en önemli iki rakibi Ümraniyespor ile Ankaragücü'nün birbirleri ile oynadığı ve berabere kaldığı haftada kazanacağı 3 puanla çok önemli bir avantaj yakalama şansını kaybeden Yeşil-Mavililerde kaybedilen 2 puana rağmen teknik direktör İbrahim Üzülmez kazanılan bir puandan dolayı memnun olduğunu
dile getirdi.

Bitime 3 hafta kala ligdeki liderliği sürdüren Çaykur Rizespor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez, 'Denizlispor maçının zor geçeceğini biliyorduk ve ona göre hazırlandık. Maçta sadece rakibe karşı değil, sı- cak havaya karşı da mücadele ettik. Rakibin önemli oyuncularına karşı güzel bir oyun çıkardık.

Hedefe gittiğimiz dönemlerde bu 1 puanlar çok önemlidir. Makasın daraldığı bu günlerde alınan 1 puanların önümüzdeki haftalarda ne kadar önemli olduğunu hep beraber göreceğiz. Bu şartlarda oyuncuların ortaya koyduğu bu emek hakikaten önemliydi.

İstanbulspor-Çaykur Rizespor Maçının Hakemi Belli Oldu İstanbulspor-Çaykur Rizespor Maçının Hakemi Belli Oldu

Oyuncularımı kutluyorum. Bazen kazanamıyorsanız kaybetmemeniz gerekiyor. Oyuncularım gol atmak için elinden geleni yaptı, ama atamadık. Her şeye rağmen 1 puan için futbolcularımı kutluyorum.' ifadelerini kullandı.

Ç.RİZESPOR'UN GOL ATAMAYIPTA YENİLDİĞİ MAÇ YOK
Spor Toto 1'inci Lig'de geride kalan 31 haftada Çaykur Rizespor sadece 3 maçta gol atamazken bu 3 maçta 0-0 bitti. Son hafta oynanan Denizlispor maçı ile beraber Çaykur Rizespor, Gaziantepspor ve Samsunspor deplasmanlarından 0-0 beraberlikle döndü. Yeşil-Mavililer ligde aldığı 5 yenilgide de gol atmayı başardı. Atmacalar ayrıca 31 haftada attığı 62 golle de ligin en golcü takımı oldu

Editör: Haber Merkezi