Vali Erdoğan Bektaş'ı, Belediye Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz, İsmet Sivrikaya, Mustafa Arıcı, Mehmet Yoldaş, Coşkun Yeğen, Başkan Danışmanı Zekeriya Tüfekçi Belediye Binası önünde karşıladı.

Küçükçekmece'de Fabrika Yangını: Faciadan Dönüldü Küçükçekmece'de Fabrika Yangını: Faciadan Dönüldü

VALİ BEKTAŞ, KENDİ COĞRAFYAMDA GÖREV YAPIYOR OLMAM ÇOK GÜZEL…
Başkanlık makamında sohbet havasında geçen ziyarette, Vali Bektaş,'İlk defa Karadeniz'e bu kadar yakın düştük, insanın kendi coğrafyasında görev yapacak olması çok güzel bir duygu hayırlı hizmetler veririz inşallah. Bizim İlk ziyaretlerimizden biride size oldu. Rize'yi sizinle birlikte daha yakından tanıyacağız. Rize'ye güzel hizmetlerin üretilmesi hepimizin ortak dileği. Allah'ın izni ile birlikte Rize için güzel çalışmalara imza atarız. İnşaallah bunu hep birlikte başarırız' dedi.

BAŞKAN KASAP, ŞEHRİMİZE KATKI VE HİZMETLERİNİZİN OLACAĞINDAN EMİNİM…
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise, Rize'ye en güzel hizmeti vermek için hep birlikte mücadele ettiklerini ve bundan sonrada mücadelelerini devam ettirecekleri temennisinde bulundu. Rize'deki bütün Kamu Kuruluşları ile dayanışma içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Kasap, 'Rize'yi sorunsuz bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Rize'yi sonraki yıllarda çok daha iyi yerlere taşımak için gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda sizlerin de her zaman desteğini bekliyoruz. Şehrimize büyük katkı ve hizmetlerinizin olacağından eminim. Yeni göreviniz hem Rize'ye hemde sizlere hayırlı olsun' dedi.

Editör: Haber Merkezi