Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberinde Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş ve diğer yetkililerle birlikte Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin sakinlerini ziyaret etti.

Yazıcı: Aday Belirlemede Asla Adam Kayırma Olmaz Yazıcı: Aday Belirlemede Asla Adam Kayırma Olmaz

Ziyareti esnasında huzurevi sakinleri ile bir araya gelip sohbet eden Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Fındıklı Huzurevinde 55 büyüğümüze 40 personel ile hizmet verildiğini belirterek, 'En kıymetli hazinemiz olan büyüklerimizin, rahat ve mutlu bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için elimizden gelenin en iyisini onlara sunmaya çalışıyoruz. Çünkü onlar her şeyin en iyisine laiktir' dedi ve yaşlılar haftalarını kutladı.

Huzurevi sakinleri de; bütün ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılandığını, görevli personelin kendilerine çok iyi davrandığını belirterek, devletin kendilerine sahip çıkmasından dolayı memnun olduklarını dile getirdiler.
Ziyaretin son bölümünde huzurevi sakinlerinin el emeği olan çeşitli hediyeler Vali Bektaş ve diğer ziyaretçilere hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi