Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Merkez İlçeye bağlı bir grup köy muhtarı ile bir araya gelerek, kamu kurum ve kuruluşlarınca köylerde gerçekleştirilen yatırımlar ve halihazırda devam etmekte olan sorunlar hakkında bilgiler aldı.
Muhtarlarla yapılan toplantıda; Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Semih Coşkun, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ile bir kısım daire müdürünün de hazır bulundu.

Vali Bektaş, toplantıda yaptığı değerlendirmede; muhtarların kamu hizmetlerini yürüten birer kamu görevlisi olduğunu ifade ederek, 'Kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında biz idarecilerin en büyük yardımcıları siz muhtarlarımızsınız. Bu toplantıları da kamu tarafından bölgede gerçekleştirilen projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenliyoruz. Sizler, bölgede halkımızla iç içe olduğunuz için sizlerin fikirleri, görüş ve önerileri biçim için çok önemli' dedi.

Rize'nin gerek iklimi gerekse coğrafi özellikleri dikkate alındığında zor bir coğrafyaya sahip olduğuna vurgu yapan Vali Bektaş, 'İdare olarak bu zor coğrafyada vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmak adına bütün şartları zorluyoruz. Sizlerin de destekleri ile bu hizmetlerin daha da iyi noktalara taşıyacağımızdan hiçbir kuşkum yok' şeklinde konuştu ve muhtarlarla yapılacak toplantıların gelecek aylarda da devam edeceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi