Rize Valiliği önündeki uğurlama törenine, İl Garnizon Komutanı Albay Semih Coşkun, Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

43 Kaçak Göçmen Yakalandı 43 Kaçak Göçmen Yakalandı

Vali Yazıcı, eşi Hanife Yazıcı ile uğurlamaya katılanlarla tek tek tokalaştı. Yazıcı ve eşi, vedalaşma sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, çok duygusal bir an yaşadığını belirterek, 'Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.' dedi.

Rize'de çok güzel iki yıl geçirdiğini ifade eden Yazıcı, 'Biraz duyguluyum. İlk valilik görev yerim. Güzel, samimi ve candan insanların olduğu ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketinde hizmet etmekten onur duydum. Bana bu imkanı verdikleri için de kendilerine teşekkür ediyorum. Eğitim başta olmak üzere birçok alanda hizmet etmeye gayret ettik. İnşallah arkamızdan hayırla yad ediliriz.' diye konuştu.

Bazı personelin ağladığı gözlenen konuşmanın ardından Yazıcı çifti, kentten ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi