Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak? Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak?

Rize 81 İl Yerel Medya Buluşması programlarına katılarak Rizelinin misafirperverliğini en üst düzeyde gösteren isim olan Vali Erdoğan Bektaş, 'Rizeli gazeteci arkadaşlarımız çok büyük bir iş başardı.' dedi.
Vali Bektaş, Yerel Medya Buluşması programı için gittiği İkizdere'de Ovit Dağı'na çıktı. Gazeteciler Muhammet Kaçar ve Aytekin Kalender ile birlikte karla kaplı Ovit Dağı yolunda bir süre ilerleyen Vali Bektaş bölgenin kış turizm alçısından barındırdığı cazibeleri anlattı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş'da 81 İl Yerel Medya Buluşması programlarına katılarak Rizelinin misafirperverliğini en üst düzeyde gösteren isim oldu. Organizasyonu gerçekleştiren ekibe teşekkür eden Vali Bektaş, 'Bende organizasyona katıldım. ülkemizin çeşitli vilayetlerinden gelen gazeteciler yazı kışı baharı yaşadılar. Rize'nin özel bir turizm potansiyeli var. Ovit Dağında Nisan ayında kar sürprizi de yaşadılar. Rizeli gazeteci arkadaşlarımız çok büyük bir iş başardı. ilimizin tanıtımı için önemli bir görev üstlendiler. Çok farklı imkanlar sunan doğamız var. Gerçekten iyi planlayabilirsek ve proje geliştirebilirsek Rize'de mutlu edemeyeceğimiz turist türü yok. Rize'de herkesin her zevkine uygun 12 ay süreli turizm potansiyeli var' dedi.



KAÇAR VE KALENDER'DEN VALİYE TEŞEKKÜR
Rize Gençlik Spor Kültür Turizm ve Tanıtım Derneği (RİGENDER) Yöneticileri Gazeteciler Muhammet Kaçar, Aytekin Kalender eşsiz bir doğal güzelliğe sahip kentin turizm potansiyelini Türkiye yerel medyası aracılığı ile ülkenin dört bir yanına tanıtma amacıyla gerçekleştirilen organizasyonun başarı ile tamamlandığını belirterek '80 ilden gelen meslektaşlarımız ilimizi tanıma ve illerinde tanıtma fırsatı buldu. Yerel medya yaşadığı illere karşı sorumluluğu var. Bizlerde bu sorumluluğumuzu yerine getirerek ilimizin tanıtımına katkı sağlamaya çalıştık.' Dedi ve programa katılan Vali Bektaş'a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi