BİZ BÖYLEYİZ

Çocukluk ve gençlik dönemlerini birlikte geçiren bir grup arkadaş, yetişlinliğe geçmeleriyle birlikte farklı yönlere savrulur. Nezihe'nin ellerinde büyüyen grup, hayatta en değer verdikleri kişi olan Nezihe'nin rahatsızlandığını öğrendiklerinde büyük bir üzüntüye kapılırlar. Bu süreçte Nezihe'nin yanında olmak isteyen ekip, İstanbul'dan Nezihe'nin İzmir'deki evine gider. Birbirlerinden tamamen farklı karakterlere sahip olan arkadaşlar, bu vesileyle birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda kalır. Bu süreç, sürpriz gelişmelerin ve geçmişe yönelik hesaplaşmaların yaşanmasına neden olur.

Cast:

Yönetmen: Caner Özyurtlu

Tür: Dram, Komedi

Süre: 2s 1dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:00, 13:30, 16:00, 18:30, 21:00 (2D Türkçe)

Rize Pembeköşk: 11:30, 13:45, 16:00, 18:20, 20:45 (2D Türkçe)

----------------------------

GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ

Mutsuz bir çocuk olan Umut, dedesi Ahmet ile birlikte yaşamaktadır. Dedesinin yaşadığı bir kaza, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut'un bilmediği bir dünya ile tanışmasına neden olur. Kaza sonucu fantastik bir dünya olan Gamonya'da yaşayan insanlarla tanışan Umut, burasının umutsuz çocuklara hayal ürettiğini öğrenir. Gamonya'da yaşayan insanların kendisinden yardım istemesi üzerine, kendisini sihirli bir maceranın ortasında bulan Umut, bu süreçte yeniden hayal kurmayı öğrenebilecek midir?

Cast:

Yönetmen: Tuğçe Soysop

Tür: Fantastik, Macera

Süre: 1s 44dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:20, 13:30, 15:40, 17:50, 20:00 (2D Türkçe)

Rize Pembeköşk: 11:00, 13:00, 15:10, 17:15, 19:15, 21:15 (2D Türkçe)

----------------------------

SIFIR BİR

Adanalı çete lideri Savaş, Cihat ve Azad ile birlikte şiddet dolu geçmişlerini arkalarında bırakmaya karar verir. Üç arkadaş hayatlarında yeni bir başlangıç yapmak için Adana'dan ayrılıp, İzmir'e yerleşir. Burada kendilerine silahlardan uzak yeni bir hayat kuran üç arkadaş, bir oto yıkamacı açar. Ancak onlar geçmişlerinden ne kadar uzak kalmak isteseler de kendilerini yeniden savaşın ortasında bulur. Melek adındaki küçük bir kız çocuğu, başına gelen onca kötü şeyin ardından Savaş ve arkadaşlarının yanına sığınınca ekip harekete geçer. Melek'e taciz eden ve annesinin organlarını alıp onu ölüme mahkum eden adamların peşine düşen Savaş, Cihat ve Azad, kendilerini dönüşü olmayan bir yolun içinde bulur.

Cast:

Yönetmen: Kadri Beran Taşkın

Tür: Dram

Süre: 1s 38dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:30, 13:45, 16:00, 18:15, 20:35 (2D Türkçe)

Rize Pembeköşk: 16:45, 18:45, 20:45 (2D Türkçe)

----------------------------

AJANLAR İŞ BAŞINDA (SPIES IN DISGUISE)

Lance Sterling, uluslararası casusluluğun yüksek oktanlı dünyasının en önde gelen ismidir. Dünyanın en harika casusu olan Lance havalı, sevimli ve süper yetenekli olmanın yanı sıra dünyayı kurtarmanın günlük işlerinden biri olduğunun farkındadır, bu işte ondan iyisi de yoktur. Genç Walter ise Lance'in neredeyse tam tersidir. Zekasıyla göz kamaştıran Walter'ın sosyal becerileri ne yazık ki o kadar da gelişmiş değildir. Ancak Walter da sosyalleşmek konusundaki eksikliğini kapatmak için zekasını kullanmakta ve buluşlar yapmaktadır. Walter, Lance'in tehlikeli görevlerinde kullandığı araçları icat eden bilimsel dehadır. Fakat olaylar beklenmedik bir dönüş yaptığında, Walter ve Lance aniden yeni bir şekilde birbirlerine güvenmek zorunda kalırlar. Eğer bu birbiriyle alakası olmayan ikili bir takım olarak çalışmayı öğrenemezse, tüm dünya tehlike altında olacaktır...

Cast:

Yönetmen: Nick Bruno, Troy Quane

Tür: Animasyon, Macera

Süre: 1s 40dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:00, 13:10, 15:20, 17:30 (2D Dublajlı)

Rize Pembeköşk: 11:00, 12:50, 14:45 (2D Dublajlı)

----------------------------

DERİN SULAR (UNDERWATER)

Bir grup denizaltı ekibi, suyun altındaki laboratuvarlarında araştırma yapmaktadır. Çalışmaların devam ettiği sırada, okyanusun dibinde yıkıcı bir deprem meydana gelir. Deprem, laboratuvarın hasar görmesine neden olunca, araştırmacılar binlerce km denizin altında mahsur kalır. Ölüm kalım savaşı veren ve en büyük korkularıyla yüzleşen ekibin bu süreçte karşılarına ummadıkları zorluklar çıkar.

Cast:

Yönetmen: William Eubank

Tür: Aksiyon, Gerilim, Bilimkurgu

Süre: 1s 35dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 11:50, 14:00, 16:10, 18:20, 20:30 (2D Altyazılı)

----------------------------

BIÇAKLAR ÇEKİLDİ (KNIVES OUT)

Ünlü bir suç romanı yazarı olan Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc, gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramazdır. Blanc, tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Dedektif, araştırmasını ilerlettikçe, saklı kalan birçok gerçek ortaya çıkar.

Cast:

Rize'de Enderun Usulü İlk Teravih Namazı Kılındı Rize'de Enderun Usulü İlk Teravih Namazı Kılındı

Yönetmen: Rian Johnson

Tür: Polisiye, Dram, Komedi

Süre: 2s 11dk

-Seanslar-

Rize Sinevizyon: 15:10, 17:45, 20:20 (2D Altyazılı)

VİZYONDAKİ DİĞER FİLMLER

Rize Sinevizyon

-Baba Parası
-Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe
-Mucize 2:Aşk
-Ip Man 4: Final (Ip Man 4: The Finale)
-Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

Rize Pembeköşk

-Baba Parası
-Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe

Editör: Haber Merkezi