Bolu'da bir evde çıkan yangında, oğlu tarafından kurtarılarak dışarıya çıkarılan ve nabzının atmadığı anlaşılan 75 yaşındaki adam, olay yerine gelen sağlık ekiplerince dakikalarca süren kalp masajının ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kürkçüler Mahallesi'nde bulunan Tahsin Doğanöz'e ait 2 katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden vatandaşlar itfaiyeden yardım istedi. Yangının çıktığı odada bulunan ve alzaymır hastası olduğu öğrenilen Tahsin Doğanöz dumandan etkilendi. Babasının bulunduğu odaya giren ve onu evden çıkarmaya çalışan Sami Doğanöz'ün de çeşitli yerlerinden yanıklar oluştu.

Sağlık ekipleri gelene kadar evin önüne yatırılan Tahsin Doğanöz'e ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaptı.

Otomobilin Çarptığı Çocuk Yaralandı! Otomobilin Çarptığı Çocuk Yaralandı!

Nabzı olmadığı ve nefes almadığı belirlenen Doğanöz'e olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından dakikalarca kalp masajı yapıldı. Doğanöz ambulansa taşındıktan sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Doğanöz'ün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan babasını kurtarmak isterken vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Sami Doğanöz ile annesi Nazire Doğanöz'e de sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.

Yangın Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerini müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü.

Editör: Haber Merkezi