DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi

Köylere hizmet götürme birliği encümenleri, daire müdürleri ve köy muhtarların katılımıyla Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen olağan genel kurul toplantısında, 2016 yılı birlik yönetim kurulu çalışma ve harcamaları, 2017 yılı birlik gelir-gider bütçesinin onaylanması ile muhtarların talepleri görüşülürken, Yaylaların sorunları ve Yaylada kalma süresi belirlendi.

ALINAN KARARLAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPILDI
Çamlıhemşin Kaymakamı Azizi Gölbaşı kış mevsiminin gelmesi ile ilçede oluşabilecek aksaklıklar için bütün önlemlerin alındığını belirtirken ,özellikle kış ayları ile birlikte planlanan çalışmalar hakkında neler yapılacağına dair açıklamalarda bulundu.

YAYLA EVLERİNDE YİYECEK İÇECEK BIRAKMAYIN
İlçe Kaymakamlığı olarak bütün birimleri ile kış ayları için önemli çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Gölbaşı''Başta can güvenliği olmak üzere yaklaşan kış mevsimi için karla mücadelede iyi bir müdahale ekibine sahibiz. İlçemizdeki yaylalarda kalan vatandaşlarımızın yayladan merkeze inerken yaylasında yiyecek ve içecek türü olan malzemelerini bırakmamasını önemle belirtiyoruz. İlçemizin güvenliği ve Karadeniz'e sızmaya çalışan terör unsurlarına yaylalarımızın barınak yeri olmaması için bu tür önlemleri almak hepimizin görevidir. '' dedi.

10 KASIMDAN SONRA YAYLALARDA KİMSE KALMASIN
Gölbaşı 'İlçemize bağlı yaylalarda bulunan vatandaşlarımızın kış şartlarının yoğun olduğu bu aylarda yaylalarda kalmaması ve ilçe merkezlerine gelmesi hayati önem taşımaktadır. Geçmişte yaşanan tecrübelerden dolayı bunu ifade etmek istiyorum. Kışın acil müdahaleyi gerektiğine durumlarda ki en önemli talep yaylalarda mahsur kalan vatandaşlarımız ve ailelerinden geliyor. Bu sorunları artık yaşamamak için 10 KASIM'dan sonra yaylalarda kimse kalmasın. Bu tarihten itibaren yaylada kalan vatandaşlarımızın sorumluluğunu alamıyoruz. Kalan olursa suç işlemiş olacak.' dedi.

Editör: Haber Merkezi