Yaylacılar Köyü Muhtarlığı tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve dayanışma şenliğine köylüler ile ilçe halkı katıldı. İyidere Hazar Mahallesinde spor sahasında düzenlenen Yaylacılar Köyü Birlik, Beraberlik ve Dayanışma şenliklerini Köy Muhtarı Murat Kavalcı hazırladı.

Köy Muhtarı Murat Kavalcı amaçlarının birlik ve beraberlik dayanışmasını koparmamak olduğunu belirterek 'Birlik ve Beraberlik önce aileden başlar, Mahalle ve köy ile devam eder, Ardından bağlı olduğun ilçe ve il ile Ülkede bu dayanışma sağlanır. Bizim amacımız köylü olarak bu birlik ve beraberliğimizi sağlamaktır' dedi.

Muhtar Murat Kavalcı Yaylacılar Köyü Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Şenliklerini gelenek haline getirerek her yıl Bayramın 4 üncü günü bu etkinlikleri yapacaklarını söyleyerek' Bu yıl ilkini yapma şansını yakaladık, bundan böyle köyümüz adına bu geleneği sürdürmek zorundayız. İl dışında bulunan Tüm Yaylacılar köyü halkı bayramda kendi yöresine gelmekte ve bayramlaşmayı bugün içinde birlikte yapmayı hedefliyoruz' dedi.

İyidere Hazar Mahallesi stadyumunda yapılan şenliklere sanatçılar Erol Şahin, Ayhan Alptekin ve Lütfi Güner sahne aldı. Şenliklerde ayrıca 05- 10 yaş arası kız çocuklar güzellik yarışması düzenlendi. Şenliklerde ayrıca 50 yaş üstü çuval yarışması düzenlenecek.

Yangın Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı Yangın Faciası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Editör: Haber Merkezi