Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Biletleri Satışa Çıktı Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Rizespor, Adanaspor'un stoper oyuncusu Maurício Ramos ile anlaştı. Yeşil-mavililerin gizli yürüttüğü transfer çalışmasında oyuncu sağlık kontrollerinden geçtikten sonra bu akşam Rize'ye geldi.

ARANAN STOPER BULUNDU
Yeni sezon öncesi çalışmalarını Rize'de sürdüren yeşil-mavililer, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın raporu doğrultusunda hareket eden yeşil-mavililer, stoper transferi için Adanaspor'da forma giyen 32 yaşındaki Maurício Ramos ile anlaşmaya vardı.

ADANA'DA 29 KARŞILAŞMA
Rizespor'un transferini gizli yürüttüğü Filistin asıllı Brezilyalı futbolcu geçen sezon Adanaspor forması ile 29 maça çıktı. 29 maçta da ilk 11'de oynayan ve 2 bin 572 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, bir de gol kaydetti. Ayrıca Adanaspor'un kaptanlığını da yapan Ramos, kariyerinde daha önce Palmeiras ve Al Sharjah gibi takımlarda da forma giydi. Ramos'u kadrosuna katarak stoperdeki eksikliği gideren Rizespor'un bu transferle yabancı sayısı 8'e yükseldi.

Editör: Haber Merkezi