TMMOB Rize’de Seçim Yapıldı TMMOB Rize’de Seçim Yapıldı

Başsavcı Osman Köse, yerel gazetelerin kendilerini ilgilendiren bazı sorunları ile yakından ilgilendi, çözüm için yardımcı oldu. Rize'deki yerel gazete sahipleri de kendilerini dinleyen ve yaşanan bazı sorunların çözümü için yardımcı olan Başsavcı Osman Köse'ye teşekkür etti.

Darbecilere yönelik Türkiye'de ilk soruşturmayı açan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel izni ile Rize'ye atanan Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Rize'de yayınlanan yerel gazetelerin temsilcilerini ağırladı. Yerel gazete temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Başsavcı Osman Köse, kendi alanlarını ilgilendiren konularla ilgili yardımcı olacağını belirtti. İcra Müdürü ile görüşen Başsavcı Osman Köse, yerel gazetelerin yaşadığı İcra ilanları ile ilgili sorunun çözülmesinde başrol oynadı. İcra Müdürlüğü ile yerel gazeteler arasındaki iletişimsizlik ve yanlış uygulamalardan kaynaklanan sorunun çözülmesine katkı sağlayan Başsavcı Osman Köse'ye yerel gazete sahipleri de teşekkür etti.

Rize Gündem Gazetesi yetkilileri 'Bugüne kadar birçok platformda yerel gazetelerin icra dairesi ile yaşadığı sorunu gündeme getirdik. Ancak bir sonuç alınamamıştı. Bölgemiz insanı olan Başsavcı Osman Köse'nin konuya duyarlılık göstererek yakından ilgilenmesi bizleri memnun etti. Kendisine yerel gazeteler ve çalışanları adına teşekkürlerimizi bir borç biliriz.' İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi