Genç stoperi Fenerbahçe'nin teknik direktörü Aykut Kocaman'ın bırakmak istemediği öğrenildi.
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen toplanıda konuşan kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı, teknik direktör Hikmet Karaman'ın isteğiyle iki transfer daha yaptık. Yiğithan Güveli için de Fenerbahçe'den haber bekliyoruz. Yiğithan da gelmek istiyor. Bu transferi de en kısa sürede bitirmek istiyoruz. Aziz Yıldırım ile birebir görüşme halindeyim. Aykut hoca oyuncunun sakatlığından bahsetti. Bugün yarın olumlu bir haber vermek istiyoruz sizlere. Lig uzun bir maraton. Kadro genişliği şart. Çok dikkatli olup, ayaklarımızı yere sağlam basacağız. İlk üç maçı kazandık ama henüz başındayız. Takımın kalitesi belli. Bunu tüm spor kamuoyu konuşuyor. Beni heveslendiren kısmı oyuncularımızın hırsı, isteği ve arzusu. Bu şekilde devam edip eksiklerimizi de giderip, hedefimize ulaşmak istiyoruz.' diye konuştu.

AMACIMIZ CAMİAYI MAHÇUP ETMEMEK
Hiçbir şekilde havaya girmeyeceklerini, ayaklarını yere sağlam basacaklarını aktaran Yardımcı, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Ligdeki tüm rakiplerimize saygı gösteriyoruz. Heyecanımız artacak ama havaya girmeyeceğiz. Teknik kadro ve oyuncularımız futbolun doğrularını yapacak, biz de yönetimin doğrularını yapacağız. 17 Eylül'de yapacağımız genel kurulda yeni bir yönetim oluşturup, görev dağılımını yapacağız. Amacımız Çaykur Rizespor taraftarını ve camiasını mahcup etmemek. Bu yüzden onlardan isteğim istekli ve hevesli bir şekilde maça gelsinler. Çaykur Rizespor'un daha iyi olması için hepimiz elimizden geleni yapacağız. Bu işin en büyük ayağı da tribündür. Aldığımız ve sıkı çalışmamız gereken bu görevde tribünler de dolacak. İlgi, alaka ve sevgiyle ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz' ifadelerine yer verdi.

Başkan Turgut: İlhan Hocamıza Güveniyoruz Başkan Turgut: İlhan Hocamıza Güveniyoruz

BU LİG HAVAYI VE REHAVETİ KALDIRMAZ
Yardımcı, şehirde 'Bu takım yenilmez.' diye kulağına konuşmalar geldiğini kaydederek, 'Yenilmeyecek hiçbir takım yoktur. Öyle beklentileri tavan yaptırıp, uçurumdan yuvarlanmak istemem. Beklenti elbette güzel ama bunun da bir usulü var. Haddini ve özgül ağırlığını bileceksin. Elbette iyi ve masraflı bir takımımız var. Bunun karşılığı öyle palavra ile olmaz. Çünkü kim olursan ol, bu ligde tokadı nereden yiyeceğin belli olmaz. Bu lig havayı ve rehaveti kaldırmaz. Hepimiz bunu çok iyi biliyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi