Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, ambulans kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Yıldırım'a, Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarına sabır ve başsağlığı diledi.
Ambulans kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Yıldırım'ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi, sağlık camiasını üzüntüye boğdu.

Başından Vurulmuş Erkek Cesedi Bulundu Başından Vurulmuş Erkek Cesedi Bulundu

Yılmaz, ülkemizin dört bir tarafında din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın her türlü zorluğa, sıkıntıya rağmen sağlık hizmeti sunmaktan, insanlarımıza yardım elini uzatmaktan başka hiçbir derdi olmayan sağlık çalışanlarımız ulvi bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.
Yıldırım'ın Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başarılı bir şekilde görev yaptığını ve aynı zamanda da Sağlık-Sen üyesi olduğunu söyleyen Yılmaz, 'Acımız büyük. Değerli, başarılı ve güler yüzlü bir arkadaşımızdı. Sağlık camiası değerli bir çalışanını kaybetti. Çok üzüntülüyüz' dedi.
Yılmaz, 'Yıldırım'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm sağlık camiasına sabır ve baş sağlığı diliyorum' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi