Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği'nin gerçekleştireceği programa konuşmacı olarak Genpa Holding ve Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem ve Güneydoğu Kanaat Önderi Bedrettin Ekmen katılacak.

TBMM Üstün Hizmet Ödülü'nün yanı sıra birçok farklı ülkelerden şeref nişanı alan 51 yıllık iş hayatını başarılarla donatmış olan Genpa Holding ve Telekomünikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem tecrübelerini ilimiz girişimcileri ile paylaşacaklar.

Güneydoğuda yıllarca belediye başkanlığı yapmış, eğitime, bölgeler arasındaki kültür bağlarına verdiği önemle adından söz ettiren başarılı bir kanaat önderi olan Bedrettin Ekmen de bölgeler arasındaki kültür bağları ve kendi kültürleri hakkında katılımcılarla bilgilerini paylaşacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan dernek başkanı Hülya Cerrahoğlu; 'Alanlarında çok başarılı olan bu değerli isimleri ilimizde ağırlamak için yoğun ve titiz bir çalışmanın içerisindeyiz. 'Sosyoekonomi, Girişimcilik, Bölgelerarası Kültür Bağları, 15 Temmuz ve Bugünün Türkiye'si' konularının konuşulacağı, çok yararlı olacağına inandığımız programımıza bütün Rize protokolünü, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşlarımızı bekliyoruz' dedi.

Program 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat:17:30'da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Hamsi İhracatında Sona Doğru Hamsi İhracatında Sona Doğru


Editör: Haber Merkezi