Zonguldak`ta kendisini kaçıran, daha sonra da kötü muamelede bulunan kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 22 yaşındaki kadının yargılanmasına devam edildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, daha önce kendisini İstanbul`a kaçırdığı iddia edilen Mustafa Özdemir`i (23) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık Deniz Sesver (22) ve avukatları katıldı.

Maktul Özdemir`in arkadaşı tanık Ömer Kocasoy`un talimatla alınan ifadesinin okunduğu duruşmada sanık Sesver, tanığı tanımadığını ve beyanını kabul etmediğini söyledi.

Sesver, savunmasında, tahliyesini talep ederken, mahkeme heyeti, Sesver`in cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu muayene raporunun beklenmesi için duruşmayı 3 Şubat`a erteledi.

Kopan elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar korkuttu Kopan elektrik kablosundan çıkan kıvılcımlar korkuttu

Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokak`ta 15 Ocak`ta, kendisini zorla İstanbul`a götürmek istediğini iddia ettiği Mustafa Özdemir`i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak, öldürdüğü ileri sürülen Deniz Sesver, polis merkezine teslim olmuş, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

Mustafa Özdemir`in ailesi ise oğullarının bir başkası tarafından öldürüldüğünü, zanlının da suçu üstlendiğini öne sürmüştü.

Editör: Haber Merkezi