Öncelikle, Ankara'nın göbeğinde masun insanlarımıza yönelik terör örgütleri tarafından yapılan bu alçak ve kalleşçe saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, acıları çok büyük olan ailelerine yine büyük sabırlar cemiller diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun.
Evet, hain satılmış Türkiye düşmanlarının dün akşam saatlerinde, Ankara'da gerçekleştirmiş oldukları bu kalleş patlamada, insanlık dışı, şerefsiz, alçakça ve ahlaksızca yapmış oldukları bu 5'cı terör olayı göstermiştir ki, bütün ülkemiz ve milletimiz topyekûn bu alçak, bu kalleş iç ve dış düşmanlarımızın hedefindedir. Bu canilere terörist demek bile iltifattır. Ama Türk Milleti sabırlıdır, acıya dayanıklıdır. Bu şerefsizler bir kez daha bilsinler ki, alçakça ve kalleşçe katlettikleri bu masun insanlarımızın hesabını acılarımızı hiçbir zaman unutmadan topyekûn çok ağır bir şekilde vakti geldiğinde soracağız.
Dünya kuruldu kurulalı, böyle kalleşçe, alçakça, çirkin yüzlü, insanlıktan çıkmış canı katilmahlukatlara çokta şahit olmamıştır. Bir dava tutturmuşsan, bu davanda kendince, haklıda olsan, haksızda olsan, adam gibi savaşırsın, kazanırsın ve kaybedersin.
Canı katiller şunu bir kez daha bilsinler ki, yıllardır komşu ülkemiz Irak'ta, Suriye'de, Filistin'de, Gazze'de ve daha birçok Müslümanların ağırlıkta olduğu ülkelere benzetmek için uğraştıkları, Türkiye'yi asla bu ülkelere benzetemeyeceklerdir.
Çocuk, genç, yaşlı, öğrenci demeden, yıllardır YGS'ye hazırlanmış ve YGS imtihanına girmiş, imtihan stresini atmak için arkadaşlarıyla şehri merkezinde gezen ve eğitim hayatının en önemli kararını verdiği günmasum, korumasız gençlerin ve diğer farklı yaşlarda, bay, bayan insanların canına kıymak, ne yüce İslam dinimizde, ne de bütün dinlerde ve insanlık tarihinde lanetlenmiştir. Bu kalleş, hain, çirkin, aşağılık işlere imza atan, Türkiye'nin iç ve dış düşmanları bilsin ki, bunu yaparken amaçları her ne olursa olsun, bu çirkin yüzleriyle, çirkin emellerine Allah'ın ihanetiyle de ulaşamayacaklardır.
Bu güzel, benzeri dünya da az bulunan cennet ülkemizin huzurunu, kardeşliğini, birliğini, dirliğini, bizler bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur.
Artık ağzımızın tadı kaçtı, Türkiye'nin bir ucunda olan, Rize'de bizler ve sokaklarımızdaki insanlarımız çok hüzünlü ve ağlamaklıyız. Ankara'da daha önce ve dün akşam kaybettiğimiz kardeşlerimiz, ailemizden kaybettiğimiz kardeşlerimiz olarak biliyor ve buna göre günlerimizi, sosyal hayatımızı askıya alarak, bir müddet daha hüzünle ve onlara dualarımızla geçirmeliyiz. Allah bizlere millet olarak bir daha böyle acıları yaşatmasın inşallah. Saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da Allah tan acil şifalar diliyorum.