24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle, Ardeşen İlçesinin başarılı belediye başkanlarından olan Hakan Gültekin bey, Sea Garden Cafe'de, Rize'de görev yapan yazılı ve görsel basın mensuplarının bayramını kutladı ve bu zamana kadar Ardeşen ilçesinde yapmış olduğu hizmetleri bizlerle sohbet ortamında paylaştı. Kendisine ilçesindeki hizmetler noktasında sorduğumuz soruları, rakamları ve detaylarıyla birlikte açıkladı.
İsterseniz, basın dostu, teşkilat ve icraat adamı, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'in biyografisini özetle yeniden yeniden bir tanıyalım.

Hakan Gültekin kimdir?
Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, 1970 yılında Rize'nin Ardeşen ilçesinde doğdu. İlkokulu Ardeşen Alparslan İlkokulu'nda, ortaokul ve lise eğitimini Ardeşen İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1997 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümünde tamamladı.
1997 Yılında siyaset ve ticaret hayatına atılan Başkan Gültekin, 2002 yılında AK Parti Ardeşen İlçe kurucuları arasında yer aldı.6,5 Yıl AK Parti Ardeşen İlçe Başkanlığı Görevini Yürüttü.
2009-2012 Yılları Arasına AK Parti Rize İl Başkanlığı'nda İl Teşkilat ve İl Seçim İşleri Başkanlığı Görevinde bulundu. 2014 yılına kadar, Rize İl Genel Meclisi Başkanlığı Görevini yürüttü.
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ardeşen Belediye başkan adayı oldu ve belediye başkanı seçildi. Başkan Hakan Gültekin evli ve 3 çocuk babasıdır.
Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin 28 aylık Belediye başkanlığı süresinde kısa sayılacak bir zamanda Ardeşen ilçesinin var olan bütün sorunlarına el attı. Üstelik kendisinin ifadesiyle, 26 milyon TL. gibi önemli bir borç yükü devraldıklarını, buna rağmen ilçe genelinde vermiş olduğu hizmetlerin hiçbirisini aksatmadığını, 5 yıllık sözlerinin yüzde 90'nini tamamlayarak, devraldıkları borcu da 17 milyon TL'ye düşüren ender belediyelerden olduklarını ifade etti.
Ardeşen'in öncelikli, yanı elzem olan sorunlarını kısa zamanda çözüme kavuşturduğunu, Ardeşen'de halkın yaşam kalitesini artıran çok amaçlı sosyal tesislerinde Karadeniz Bölgesi ilçelerinde çok az rastlanacak görsellikte ve hizmet kalitesinde işletmeleri kendilerinin yürüttüğü, Belediye Sosyal tesislerinin bilhassa yaz mevsiminde cazibe merkezlerini olduğunu bir gerçektir.
Çok geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Ardeşen ilçemiz, Belediye hizmetlerinde, alt yapı, üst yapı, çevre, temizlik, çocuk parkları, oto parkları vs. gibi onlarca kaliteli hizmetler vermektedir. Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Hakan Gültekin'in çok üstün kabiliyetleriyle kısa sayılacak zamanda Ardeşen ilçesinde elde etmiş olduğu başarılarının artarak devam edeceğine inancım sonsuzdur. Tebrikler, basın dostu, Sayın Hakan Gültekin başkanım…