Malumunuz bugün dünya yüzünde cihad yapıyoruz, şeriatı getireceğiz diyerek ortaya çıkan fitnelerin, yaşlı, genç, kadın, erkek, çocuk demeden insanlarının kafasını kesen, insanlara her türlü zulmü hiçbir vicdan azabı çekmeden gerçekleştiren, insanlıkla alakası olmayan bu din düşmanı örgütler, gerçek tek hak din olan, Yüce İslam dinimize inandıklarını ve Müslüman olduklarını sözde iddia ederek, dünyanın birçok ülkesinde kan ve gözyaşı akıtmaya, toplu katliamlar yapmaya devam ediyorlar. Bu sapıklardan Allah-ü tela bütün dünyayı biran önce kurtarsın inşallah.
Sizlere gerçek cihadın ne olduğunu, Kaynak olarak Tam İlmihal Saadeti Ebediye'den aktarıyorum. 'Müs¬lü¬man ol¬ma¬yan¬la¬ra İslamiyet'i ta¬nıt-mak, on¬la¬rı küfür fe¬la¬ke¬tin¬den kur¬tar¬ma¬ya ça¬lış¬mak, Müslüman¬la¬ra da il¬mi¬hal¬le¬ri¬ni öğ¬ret¬mek, on¬la¬rın ha¬ram iş¬le¬me¬le¬ri¬ne ma¬ni ol¬ma¬ya ça¬lış¬ma¬ya ci¬had de¬nir. Ci¬had üçe ay¬rı¬lır, be¬den ile ya¬ni her tür¬lü harp va¬sı¬ta¬la¬rı ile ka¬fir¬le¬re kar¬şı ya¬pı¬lır. Si¬lah¬lı ci¬ha¬dı, yal¬nız dev¬let ya¬par.
Her tür¬lü ya¬yın va¬sı¬ta¬sı ile İslamiyet'i in¬san¬la¬ra yay¬mak, du¬yur¬mak su¬re¬tiy¬le ya¬pı¬lır. Bu ci¬hadı İs¬lam alim¬le¬ri ya¬par. İs¬lam alim¬le¬ri ol¬ma-dı¬ğı za¬man, mis¬yo¬ner¬le¬rin ve bidat eh¬li¬nin sal¬dı¬rı¬sın¬dan ko¬run¬mak için, Müslüman¬la¬rın Ehl-i sün¬net alim¬le¬ri¬nin söz¬le¬ri¬ni, ya¬zı¬la¬rı¬nı, ki-tap¬lar¬la, her tür¬lü ba¬sın vasıtasıyla, rad¬yo ile, te¬le¬viz¬yon¬la, internetle bü¬tün dün¬ya¬ya yay¬ma¬la¬rı, du¬yur¬ma¬la¬rı la¬zım¬dır. İslam'ın iç ve dış düş¬man¬la¬rı¬nın yı¬kı¬cı, al¬da¬tı¬cı pro¬pa¬gan¬da¬la¬rı¬na kar¬şı, Ehl-i sün¬net alim¬le¬ri¬nin bil¬dir¬di¬ği ha¬ki¬ki Müs¬lü¬man¬lı¬ğı yay¬mak gü¬nü¬mü¬zün en kıy¬met¬li ci¬ha¬dı¬dır.
Dua ile ya¬pı¬lan ci¬had¬dır. Bu ci¬had, bü¬tün Müslüman¬la¬ra farz-ı ayındır. Di¬ğer ci¬had¬lar ise farz-ı ki¬fa¬ye¬dir. Bu ci¬ha¬dı yap¬ma¬mak bü¬yük gü¬nah olur. Bu ci¬had, be¬den ile ve din bil¬gi¬le¬ri¬ni yay¬mak su¬re¬tiy¬le ci¬had eden Müslüman¬la¬ra dua et¬mek¬le olur.
Ehl-i Sün¬net alim¬le¬ri¬nin ki¬tap¬la¬rın¬da ya¬zı¬lı olan ci¬had; baş¬ka mem¬le-ket¬ler¬de¬ki düş¬man olan ka¬fir¬ler¬le, dev¬let ola¬rak sa¬vaş¬mak de¬mek¬tir. Kor¬san gös¬te¬ri¬ler yap¬mak; Ci¬had! Ci¬had! di¬ye ba¬ğır¬mak, ci¬had ol¬maz, ça¬pul¬cu¬luk olur. Di¬ni¬mi¬ze ve Müslüman¬la¬ra za¬rar ve¬rir.
Kuv¬ve¬te kar¬şı gel¬mek, dev¬le¬te kar¬şı is¬yan et¬mek ah¬mak¬lık¬tır. Ken¬di¬ni teh¬li¬ke¬ye at¬mak olur. Bu ise ha¬ram¬dır. Ta¬rih¬te öy¬le ah¬mak¬lar çık¬mış-tır ki, fit¬ne¬ye se¬bep olan ya¬zı ve söz¬le¬rin¬den do¬la¬yı, ken¬di kel¬le¬le¬ri¬ni kap¬tır¬dık¬la¬rı gi¬bi, bin¬ler¬ce, on¬ bin¬ler¬ce Müslüman'ın ka¬nı¬nın dö¬kül-me¬si¬ne de se¬bep ol¬muş¬lar¬dır. Ka¬fir mem¬le¬ket¬le¬rin¬de mi¬sa¬fir olan Müslüman'ın da, ka¬fir¬le¬rin mal¬la¬rı¬na, can¬la¬rı¬na ve ırz¬la¬rı¬na do¬kun-ma¬sı caiz de¬ğil¬dir.
Dinimiz in¬san¬la¬rın İs¬lam di¬ni¬ni işit¬me¬le¬ri¬ne, Müslüman ol¬ma¬la¬rı¬na ma¬ni olan za¬lim dik¬ta¬tör or¬du¬lar ile ci¬had yap¬ma¬sı için, İs¬lam dev¬le¬ti-ne izin ver¬miş¬tir. Müs¬lü¬man¬lar is¬yan et¬mez, fit¬ne ve fe¬sat çı¬kar¬maz. Zalim olan hü¬kü¬me¬te de is¬yan et¬mek gü¬nah¬tır. Ka¬nun¬la¬ra, emir¬le¬re kar¬şı gel¬mek, ci¬had ol¬maz, fit¬ne çı¬kar¬mak olur. Müs¬lü¬man¬lar, din ve fen bil¬gi¬le¬ri¬ne ça¬lı¬şa¬rak kuv¬vet¬le¬nir¬se, ga¬lip ve ha¬kim olur¬lar.'