Milli aranın ardından Süper Lig'de heyecan 12'nci hafta müsabakaları ile devam ediyor. Çaykur Rizespor 12'nci haftada deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Cumartesi günü saat 15:00'de Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. İlker Takpak ile Murat Ergin Gözütok, Meler'in yardımcılıklarını yaparken Burak Pakkan müsabakanın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

Geride kalan 11 haftada Çaykur Rizespor topladığı 14 puanla haftaya 10'uncu sırada girdi. Ev sahibi Yukatel Denizlispor ise 11 hafta sonunda topladığı 11 puanla haftaya 14'üncü basamakta girdi.

REKABETTE 33'ÜNCÜ RANDEVU
Çaykur Rizespor ile Yukatel Denizlispor bugüne kadar Süper Lig'de 20, toplamda ise 32 kez birbirlerine rakip oldular.

Geride kalan 32 maçta Çaykur Rizespor 10, Yukatel Denizlispor ise 13 kez sahadan galibiyetle ayrıldı, 9 maçta taraflar eşitliği bozamadı.

İki takım arasında Süper Lig'de oynanan 20 maçta ise Çaykur Rizespor 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Ligde Denizlispor ağlarını 19 kez havalandıran yeşil-mavililer kalesinde ise 29 gol gördü.

Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak? Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü Maçı Ne Zaman Oynanacak?

DENİZLİ'DEKİ MAÇLARDA EV SAHİBİ ÜSTÜNLÜĞÜ
İki takımın Süper Lig'de Denizli'de karşı karşıya geldiği müsabakalarda ev sahibi takımın üstünlüğü göze çarpıyor.

Bugüne kadar iki takım arasında Denizli'de oynanan 10 Süper Lig maçının 7'sini Yukatel Denizlispor kazanırken 2 maç berabere sona erdi. Çaykur Rizespor, Denizli deplasmanında sadece 1 kez galip gelebildi.

Editör: Haber Merkezi