AK Parti Güneysu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ÖZER'i çalışma ofisinde ziyaret eden ÖZER ailesi bu adaylıktan duydukları gururu ve mutluluğu ÖZER'le paylaştılar.Yapılan açıklamada ÖZER ailesi '' hepimiz bu süreçte elimizden gelen desteği eksik etmeyeceğimizi sonsuz güven duyduğumuzu ve Rıfat ÖZER'i her konuda sonuna kadar destekleyecez.''diyerek ÖZER'e çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilediler.Ardından ÖZER yaptığı açıklamada '' Aday Adaylık sürecimden bu güne kadar bana gösterdikleri desteklerden ötürü başta ÖZER ailesi olmak üzere tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim'' Dedi.

Rizeli Mucitten Rize Usulü Togg İcadı Rizeli Mucitten Rize Usulü Togg İcadı

RIFAT ÖZER KİMDİR

1976 yılında doğan Rıfat Özer, ilk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünü tamamladı. Özer, ardından Eskişehir Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi Yönetim Organizasyon Bölümünü tamamladı.
Özer, Güneysu İlim Yayma Öğrenenlere Yardım Vakfı Başkan Yardımcılığı, Güneysu Belediyesi Meclis Üyeliği ve Güneysuspor başkanlığı görevlerinde bulundu. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Güneysu Belediye Başkanlığı için aday gösterildi.

Editör: Haber Merkezi