AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un katılımı ile Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına, Rize milletvekilleri Osman Aşkın Bak ile Muhammed Avcı, eski milletvekili Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkan adayı Rahmi Metin, eski belediye başkanları, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

KURTULMUŞ: RİZE KARARINI VERMİŞ

Toplantıda konuşma yapan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de bulunmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. Kurtulmuş, 'Siyasi hayatım boyunca unutamayacağım günlerden birisi bugün burada yaptığımız aday tanıtım toplantısı olacaktır. Rize'nin gösterdiği bu kararlılık ve coşku 31 Mart seçimlerinin şimdiden çok büyük bir göstergesidir. Rize kararını vermiş. Sadece oyunu değil her daim Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin arkasında olduğunu bugün burada göstermiştir' diye konuştu.

'TÜRKİYE'NİN İSTİKAMETİ BİR KEZ DAHA TEYİT EDİLECEK'

Kurtulmuş, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

'Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçim aynı zamanda Türkiye'nin istikametinin bir kez daha teyit edileceği seçim olacaktır. Türkiye güçlü ve büyük ülke istikametinde yürüyeceğine bu seçimde bir kez daha karar verecektir. Türkiye'nin önünü açacak 31 Mart seçimlerinin Rizemiz ve Türkiyemiz için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Başta Reşat (Kasap) başkanımız olmak üzere geçtiğimiz dönemde bu şehre ilçeleri ile beraber hizmet etmek için canla başla çalışan bütün belediye başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.'

BAK: RİZE BURADAN BİR MESAJ VERECEK

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ise partisinin Rize'de rekor üstüne rekor kırdığını hatırlatarak, 'Yine herkes Rize'ye bakacak. Dünya genelinde herkes bu seçim sonuçlarını bekliyor. Yurtdışına çıktığımız zaman özellikle Müslüman ülkelerinden bize 'Recep Tayyip Erdoğan'a iyi bakın, ona sadece sizin değil bütün ümmetin ihtiyacı var' diyorlar. Biz Recep Tayyip Erdoğan ile beraberiz ve onunla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Özellikle Rize buradan bir mesaj verecek. Sandıktan çıkan sonuçla herkese 'Recep Tayyip Erdoğan' diye haykıracak' dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti'nin Rize ilçe ve belde belediye başkan adayları açıklandı. Buna göre; Ardeşen'de Avni Kahya, Fındıklı'da Mustafa Zorlu, Pazar'da Ahmet Basa, Hemşin'de H.Kazım Bekar, Çayeli'nde Mustafa Baltacı, Güneysu'da Rıfat Özer, Derepazarı'nda Ahmet Yıldız, İyidere'de Saffet Mete, Kalkandere'de Kenan Yıldırım, İkizdere'de Ali Fuat Yıldırım, Çamlıhemşin'de Osman Haşimoğlu, Kendirli'de Alaattin Serdar, Salarha'da Hasan Kara, Muradiye'de M.Süreyya Balcı, Tunca'da A.Naci Aytemiz ve Madenli'de Necip Yazıcı aday olarak gösterildi.

Rize’de Uçuş Gösterisi Düzenlenecek Rize’de Uçuş Gösterisi Düzenlenecek

Editör: Haber Merkezi