19 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 19 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Mesajda, 'Müslümanların huzura eriştiği mübarek Ramazan ayının sonlarına gelirken bin aydan daha hayırlı olarak müjdelenen Kadir Gecesine ulaşmanın manevi mutluluğu içerisindeyiz. Dünya klavuzumuz olan Kur'an-ı Kerim'in bu gecede yeryüzüne indirilmesine başlanması müasebetiyle tüm müminleri için oldukça fazla önem arz etmektedir.Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV) bir hadisi şerifinde Kadir Gecesi'yle ilgili şöyle buyurmuştur: 'Kadir Gecesi'ni, fazilet ve kudsiyetine inanarak ve sevabını yalnız Allah'tan bekleyerek ibadet ve taatle geçiren kimsenin -kul hakkı hariç- geçmiş günahları bağışlanır.' (Müslim, Müsafirîn, 175)
Bu gecenin manevi iklimindeki esenlik ve selametin tüm yaşantımıza dahil olmasını, ülkemizin gelişmesinde, birlik ve berberliğimizin daim olmasının önündeki şer ittifaklarını tüm oyunlarının bozulmasını, zulüm altındaki dünyanın farklı yerlerindeki Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını yüce mevladan dileriz.

Bu duygu ve düşüncelerde başta hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik eder, Cenab-ı Hakk'tan hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.' İfadelerine yer verildi.

Editör: Haber Merkezi