Soyguncuların Gasp Ettiği Taksici Tedavi Altında Soyguncuların Gasp Ettiği Taksici Tedavi Altında

8 yıldır dolu dizgin aşk yaşayan çift 2017 yılında dillere destan bir düğünle evlenmişlerdi. Çiftin 5 yaşında Melisa adında bir kızları var. Peki Acun ve Şeyma gerçekten boşanıyor mu? İddiaları güçlendiren olay ise Acun ve Şeyma'nın hala sessiz kalması bir açıklama yapmaması. Ortaya atılan boşanma iddialarından en dikkat çekici olanı ise çiftin bu hafta içi anlaşmalı olarak boşanacak olması. Sonrasında Acun Ilıcalı boşandıklarını duyuran bir basıl bilgidirisia çıklayacak.

ACUN VE ŞEYMA BOŞANIYOR MU:

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı 8 yıllık ilişkilerinin ardından da 2017 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine girmişlerdi. İkilinin düğünü haftalarca konuşulmuştu. O evliliğin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edildi.

Uçankuş'un haberine göre, bir süredir aralarının pek iyi olmadığı ve boşanma konusunu günlerdir aralarında masaya yatırdıkları öğrenilen Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti sonunda kararını verdi.

İddiaya göre ikilinin dün itibariyle dostça ve arkadaşça ayrılma konusunda net bir karara vardıkları ve bu hafta içinde mahkemeye giderek anlaşmalı boşanmayla ayrılacakları öğrenildi.

Bir çocuk sahibi olan ve büyük bir aşkla evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın kısa zaman içinde ayrılıklarını bir basın açıklamasıyla duyuracakları ve boşanmanın bu hafta gerçekleşeceği iddia ediliyor.

'Var Mısın Yok Musun' adlı yarışma programından sonra Acun Ilıcalı ile yakınlaşmaya başlayan Şeyma Subaşı, 'Yok Böyle Dans' adındaki yarışmada kostüm tasarımcısı olarak görev aldı.

8 yıldır birlikte olan çiftin 5 yaşında Melisa adında bir kızları var.

2017 yılında ise Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı evlendi. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin 'Melisa' adında kızları var.

Editör: Haber Merkezi