Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 2 vatandaş, AK Parti'ye oy verdiği için PKK'lı teröristlerce öldürüldü. İkisi de asılı halde bulundu.

AK PARTİ'YE OY VERDİĞİ İÇİN VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ
Doğubeyazıt'a bağlı Yanyurt köyü kırsalında elektrik direğne bağlı bir ceset gören vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerinde yapılan incelemede kafasından vurularak öldürülen ve elektrik direğine bağlanan kişinin köyün bakkalı olan Mevlüt Bengi olduğu tespit edildi. Cesedi Doğubayazıt Hastanesi morguna kaldırılan Bengi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Yanyurt köyüne gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sonucunda Mevlüt Bengi'nin AK Parti'ye oy verdiği için PKK'lılarca öldürüldüğü bildirildi.

Hafif Ticari Araç Bariyerleri Yerinden Söktü Hafif Ticari Araç Bariyerleri Yerinden Söktü

HASTANE GÖREVLİSİ DE ASILARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Doğubayazıt'ta dün yaşanan ikinci olayda ise AK Parti'ye destek verdiği gerekçesiyle Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde görev yapan temizlik personeli Feyzi Ertik, evinin bahçesinde bulunan mutfakta iple asılmış şekilde ölü bulundu.

TELEFONUN ARDINDAN DIŞARI ÇIKTI
İddiaya göre, Doğubayazıt Sağdıç köyünde ikamet eden Feyzi Ertik evdeyken kendisine gelen telefona cevap verdikten sonra dışarı çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Yapılan aramalar neticesinde Ertik, evinin bahçesinde bulunan mutfakta iple asılı şekilde ölü olarak bulundu.

Doğubayazıt'ta yaşanan iki sivil infaz dolayısıyla ilçe halkı teröre lanet okudu. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede operasyon başlatıldığı öğrenildi. Daha önce de Ağrı'da birçok korucu işbirlikçi denilerek teröristlerce katledilmişti.

Editör: Haber Merkezi