Çaykur Rizespor ile Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün futbol takımı olan Çaykurspor ortak protokole imza attı. Altyapıda iş birliği protokolü imza törenine Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Turgay Turna ile Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Karavin, Sadullah Köse ve Çaykurspor Kulüp Sorumlusu Mahir Biberoğlu katıldı.

Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü

Altyapıda iş birliği protokolüne imza atan Çaykur Rizespor Altyapı Sorumlusu Serkan Karavin, 'Çaykur ve Çaykurspor Kulübü bizim ailemizdir, evimizdir. Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ve yine uzun zamandır kulübümüz yönetiminde görev yapan Süleyman Pınarbaş ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde, bundan böyle, Rize Belediyemiz spor kulübü dahil olmak üzere alt yapıda var olan güçlerimizi entegre etme kararı almış olduk. Çünkü artık bütün kulüpler kendi şehirlerinde var olan öz varlıklarına dönüyorlar. Artık daha ciddi dayanışma içinde güçlerimiz birleştirerek geleceğin sporcularını altyapılarımızdan yetiştirmiş olacağız' dedi.

'BİRLİKTEN KUVVET, KUVVETTEN ZAFER DOĞAR'
Yapılan 12 maddelik protokolle, Rize'nin güçlü spor kulüpleri ile altyapıda güçleri birleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Karavin' Çaykur Rizespor altyapısı için çok amaçlı yeni altyapı tesislerimiz 2020 yılı başında hizmete girecektir. Bu iş birliğimiz ve dayanışmamız sonucunda alt yapıdan geleceğin önemli sporcularını çıkarmayı hedefliyor olacağız. Bunun için okullarımızı tarıyor ve yetenekli gençlerimizi tespit ediyoruz. Rizespor'umuzun şehrimize kazandırmış olduğu sosyal ve ekonomik değerin çok daha güçlü olması için, birlikte hareket etmenin getireceği başarı ile kazanacak olan şehrimiz ve genç sporcularımız olacaktır. O nedenle diyoruz ki birlikten kuvvet, kuvvetten zafer doğar' açıklamasında bulundu.

Protokol imza törende, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ve yardımcılarına Çaykur Rizespor forması hediye edildi.



Editör: Haber Merkezi