Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan ' Anne ve Babamla Birlikte Öğreniyorum' projesi ile gelecekte toplumumuzun temel taşı olacak aile bireylerinin sağlıklı bir aile ortamında yetişmesi, aile ve gençlerin dostluk, kardeşlik ve hoşgörü duyguları içerisinde tanışıp kaynaşmaları ve bu vesile ile sosyal uyumun sağlanması, aile yapısının sağlam olduğu takdirde toplumda idari ve adli yönden huzurlu, ilmi yönden başarılı, dini yönden huzurlu bir nesil yetiştirilmesi hedeflendi.

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik açıklamasında ' Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projesi olan Gençlik Merkezimizce hayata geçirilen ' Anne ve Babamla Birlikte Öğreniyorum' sosyal projesi etkinlikleri bizler için oldukça verimli geçmiştir. Rize Gençlik Merkezimizde sadece anne ve babalara hitap etmedik. Şuan burada 3 kuşağa ev sahipliği yapmanın mutluluğunu da yaşadık. Anneanne, kızı ve torunu kursumuza katılarak güzel bir atmosferin yaşanmasına vesile oldular. Gençlerimiz ve aileleri 5 ay boyunca birlikte birbirleri ile ortak bir paydaşta zaman geçirme vaktine sahip oldular. Proje kapsamına 10 atölye açıldı ve Gençlik merkezi öğrencileri aileleri ile birlikte kurslarımızda faaliyetlere katılarak kalite zaman geçirme fırsatına nail oldular. Bugün burada Ebru Sanatı ve Resim sergimizin kapanışını için bir araya geldik. Görüyorum ki ailelerimiz kursumuza büyük ilgi göstererek güzel şeyler ortaya koydular. Emeği geçen herkese teşekkürlerimiz sunuyorum. ' dedi.

Ziraat Odası Başkanı Arslan: ÇAYKUR’a Sahip Çıkalım Ziraat Odası Başkanı Arslan: ÇAYKUR’a Sahip Çıkalım

Anne ve Babamla Birlikte Öğreniyorum' projesi Resim sergisi açılışına Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı, eğiticiler ve kursiyerler katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergi yapılan çalışmaların incelenmesinin ardından son buldu.

Editör: Haber Merkezi