Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 23'üncü haftasınıda sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Goller karşılaşmanın son bölümde geldi. Atmacalar 85'te Doğan ile öne geçti. Konuk ekip ise 90+1'de Thelin ile skoru eşitledi. Kalan sürede başka gol çıkmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla iki takımda 26 puana yükseldi.

Maçtan Dakikalar

13'üncü dakikada sağ kanattan Boldrin'in ceza sahasına gönderdiği ortada iyi yükselen Söderlund'un kafa vuruşunda top kaleci Ertuğrul'da kaldı.

17'nci dakikada sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Boldrin'in ceza sahası içine gönderdiği topla buluşan Söderlund'un penaltı noktası üzerinden çektiği şutta top direğin yanından auta çıktı.

19'uncu dakikada Thelin'in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Hajradinovic'in şutunda top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

54'üncü dakikada sol kanattan Hodzic'in ceza sahasına yerden gönderdiği pasla topla buluşan Thelin'in şutunda kaleci Gökhan ayaklarıyla topu çıkarmayı başardı.

59'uncu dakikada sağ kanattan Emir Dilaver'in ceza alanına yükselttiği uzun topa iyi yükselen Söderlund'un ceza sahası içerisinden yaptığı kafa vuruşunda kaleci Ertuğrul topu kurtardı.

71'inci dakikada Hajradinovic aldığı pasla ceza yayı üzerinde topla buluşan Hodzic'in dönerek çektiği sert şutta kaleci Gökhan soluna uzanarak tek hamlede topu kontrol etmeyi başardı.

72'nci dakikada Moroziuk'un sağ kanattan gönderdiği ortada ceza sahası içerisinde müsait durumda kafa vuruşu yapan Söderlund'un şutunda top üstten dışarıya çıktı.

85'inci dakikada Boldrin ile verkaç yapmak isteyen Doğan'ın pasında top rakip futbolcuya çarptı, seken topu önünde bulan Doğan'ın ceza yayı üzerinden sol ayağıyla çektiği sert şutta meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

90+1'inci dakikada Bistrovic'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda penaltı noktasında topla buluşan Thelin'in gelişine çektiği sert şutta meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1.

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Maçın Ardından

Çaykur Rizespor Teknik Sorumlusu Gabriel Margarit, 1-1 biten Kasımpaşa maçı sonunda düzenlenen basın toplantısında, 'Kasımpaşa karşısında golün ardından konsantrasyon problemi yaşadık ve şanssız bir gol yedik. Bugün çok kolay puan kaybettik. Sabit bir anda konsantrasyonumuzu kaybettik. Üç puan için çok mücadele ettik ama kolay ve şanssız bir gol yedik. Sağlık sorunları, sakatlıklar, sarı ve kırmızı kart cezalı toplamda 7 oyuncumuz eksikti. Biraz bir şeyler çıkarmak için zamana ihtiyacımız var. Her maçtan puan ya da puanlar toplamak için mücadele edeceğiz' dedi.

Ç.Rizespor-Antalyaspor İlk 11’leri Belli Oldu Ç.Rizespor-Antalyaspor İlk 11’leri Belli Oldu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa ise şöyle konuştu: 'Rakibin golünden sonra iyi bir karakter sergiledik. İki takım adına da önemli bir karşılaşma oldu. Aynı puana sahibiz. Galip gelen takım avantaj sağlayacaktı. Rizespor'un oyun tarzı tamamen değişti. Önceki süreçte oyunu oynamaya çalışan, özellikle yönlendirmeye çalışan anlayış vardı hoca değişikliğinden sonra daha etkili oldular. Bu duruma önlem almamız gerekiyordu. Boldrin ikinci forvet gibi oynuyordu. Bire bir oynatıp durumu çözmüş olduk. İlk devre net pozisyonlarımız oldu. İkinci devre de iki tane net pozisyonumuz oldu. Rakibimizin golünden sonra vermiş olduğumuz reaksyon önemliydi. Bugün dönüş yaptık ve karakter gösterdik. Cumartesi karşılaşmasından sonra boşluğumuz var. Bizim için iyi olacaktır.'

Editör: Haber Merkezi