Kamuoyunda da son derece olumlu tepkiler aldığımızı görüyorum. Doğru bir aday olduğu konusunda işaretleri görüyoruz.' dedi.

Rize’de Hafta Sonu İçin Hava Durumu Tahmini Rize’de Hafta Sonu İçin Hava Durumu Tahmini

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, teşkilatlarının çok iyi bir şekilde çalıştıklarını belirterek, 'Bunu özellikle belirtmek istiyorum; biz çok iyi çalışıyoruz. Vatandaşın istediği ve 'gönül' belediyeciliği yapabilecek arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimizde de büyük bir mesafe kaydettik. Anketler, sahada yapılan analizler, milletvekili, il başkanı ve teşkilatın görüşleri bir araya getirilerek bir karar verilmeye çalışılıyor. Nihai kararı elbette sayın cumhurbaşkanımız verecek. Ben cumhurbaşkanımızın AK Parti adayları üzerinde son derece titiz bir çalışma yaptığı kanaatindeyim. Bunu inşallah hemşerilerimizde takdir edecektir.' diye konuştu.

'OLUMLU TEPKİLER ALDIĞIMIZI GÖRÜYORUM'
Avcı, AK Parti tarafından Rize Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Rahmi Metin hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:
'Rize'de çok sevdiğimiz, değerli bir arkadaşımız olan Rahmi Metin Bey aday olarak açıklandı. Kamuoyunda da son derece olumlu tepkiler aldığımızı görüyorum. Doğru bir aday olduğu konusunda işaretleri görüyoruz. İnşallah Rize'de yeniden rekor bir oyla birlikte belediye seçimlerini tamamlarız.'

'EKSİK KALAN PARÇALARI TAMAMLAYACAĞIZ'

Rize'de belediyecilik anlamında çok önemli işlere imza attıklarını belirten Avcı, bunun yanında bazı noktalarda da eksik kaldıklarını ifade etti. Avcı, 'O eksiklerin tamamlanması noktasında, seçimin ardından milletimiz teveccüh gösterip AK Parti'nin adayına destek gösterirse çalışmalarımıza başlayacağız. Belediye başkanımız, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve bakanlarımız ile beraber Rize'de eksik kalan parçaları tamamlamak için gayret göstereceğiz.' dedi.

Editör: Haber Merkezi