AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ilk olarak Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Pazar Belediyesi düğün salonunda gerçekleşen toplantıya; İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, il yönetim kurulu üyeleri, Rize Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Pazar İlçe Başkanı Âdem Yıldız, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar, Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu ve DSİ şube müdür yardımcısı Kasım Kazdal katıldı.

Göçükte Kayatını Kaybeden İşçi Rize’de Defnedildi Göçükte Kayatını Kaybeden İşçi Rize’de Defnedildi

Milletvekili Avcı, İlçelerdeki Muhtarlarla yaptıkları toplantılara, Pazar ilçesiyle devam ettiklerini belirterek, 'İlçelerimizde gerçekleştirdiğimiz muhtarlar toplantısına bugün Pazar ilçemizle devam etmekteyiz. Muhtarlarımızla bir araya geldik. Köy ve mahallelerimizin sorunlarını bizzat muhtarlarımızdan dinledik. Belediye Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız ve İlgili kurum yöneticilerimizde sorunlarla ilgili notlarını aldı. Şimdiye kadar yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Bizlerde notlarımızı alarak bu sorunları takip edeceğiz. Bu makamlara hizmet için geldik. Bu anlamda muhtarlarımızın yapacakları tüm çalışmalarda yanlarındayız. İmkanlarımız dahilinde en iyisini yapmak için çalışıyoruz.' Dedi.

Toplantıda tek tek söz alan muhtarlar sorun, talep ve isteklerini belirttiler. Sorunlarıyla ilgili şimdiye kadar yapılan ve planlanan çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Muhtarlar Milletvekili Avcı ve berberliklere böyle bir toplantı organize ettikleri için teşekküllerini iletti.

Milletvekili Avcı Muhtarlar Toplantısının ardından Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ekrem Kılıç ve Pazar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgut Yaşar Sağbaş'a ziyarette bulunarak, Sivil Toplum Kuruluşlarının Ak Parti döneminde gerçek değerini taşımaya başladığını hatırlatan Avcı 'Pazar ilçemizde Havalimanı yatırımımızla birlikte ciddi bir dönüşüm yaşanacak, özellikle ticari alanda yaşanacak olan bu dönüşümde siz STK'larımızın rolü çok büyüktür, bu bağlamda sizler bizim yanımızda olduğunuz gibi bizler de bugüne kadar olduğu gibi sizlerle beraberiz, istişare içerisinde olmaya devam edeceğiz.' dedi.

Editör: Haber Merkezi