Rize Milletvekili Muhammed AVCI, 'Rize Merkez Müftü Mahallemizde yarım asırdır kız ve erkek hafızlar yetiştiren bu kıymetli ilim yuvaları Kur-an kurslarının kurucusu, ilimizin yetiştirmiş olduğu kıymetli hocamız manevi kanaat önderlerimizden olan, rahmetli Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendinin, geride bırakmış olduğu ilimizin bu kıymetli dini ve milli eğitim kurumlarını yaşatmak ve daha da büyütmek için elimizden gelen her türlü maddi ve manevi desteklerimizle yanınızda olmaya devam edeceğiz. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığımızın Kur-anı Kerimi anlama dersi Arapça eğitimin başladığı 9 pilot ilden biri olan Rize'mizin ve Müftü Mahallesi merhum Zavendikli hoca Kur-an kursunun seçilmiş olması nedeniyle Arapça eğitimi veren hocaları ve eğitim alan talebeleri tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.' diye konuştu.

Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar? Rize'de Çocuk Nüfusu Ne Kadar?

Toplantıya Rize İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, İrşad Vakfı YK Başkanı Kudret Yıldız Teftiş Kurulu Başkanı Sultan Yılmaz, Başkan Vekili Ahmet Karaali, Denetleme Kurulu Başkanı Adnan Kap, YK üyesi İlyas Özkanlı, Eğitim Takip Komisyonu Başkanı Mustafa Okur, Kurs yöneticileri ve hafızlık hocaları Kurra hafız Mustafa Türüt, Hafız Salim Keskin, Hafız Bayram Ali Aslan, Vakıf Müdürü Hafız Kadir Kara, Hafız Kenan Avcı, Hafız Fethullah Özhabiboğlu, Hafız Osman Yıldırım ve Müftü Mahallesi Muhtarı Abdullah Şentürk katılarak istişarelerde bulundular.

İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan, 'Davetimize icabet ederek bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimiz sn. Muhammed Avcı, İl Başkanımız İshak Alim ve Ak Parti Rize Belediye Başkan adayı sn. Rahmi Metin'e ve heyetine vakfımız adına şükranlarımızı arz ediyorum. Ülkemize ve şehrimize hizmetlerinizde muvaffakiyetler diliyorum. 'dedi. Haber ve Fotoğraflar: BAYRAM ALİ KAVALCI

Editör: Haber Merkezi