Spor Toto 1'inci Lig'i şampiyon tamamlayarak bir sezon aranın ardından yeniden Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları başladı. Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, transfer konusunda şu açıklamaları yaptı:

'Transferler için scout ekibimiz ve transfer komitemiz koordinasyonel bir şekilde çalışıyor.İç transferde çalışmalarımız devam ediyor. Kadroda bulunan bazı oyuncuları takımda tutacağız bazıları ile de yollarımızı ayıracağız.Gidecek ve kalacak oyuncuların durumu 1-2 gün içinde netlik kazanacaktır.

Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi

Transfer konusunda belli bir aşamaya geldiğimiz futbolcular var. Arada ufak pürüzler kaldı ancak tam anlamıyla transferi bitirmeden duyurmak istemiyoruz. Bunun nedeni maddi konular. Transfer gerçekleşmeden kamuoyuna düşünce parasal konularda sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Kulübümüzün tabiki bazı maddi sıkıntıları var.

Sponsorlarımızın desteği ile bu sıkıntıları atlatmaya çalışıyoruz. Yapacağımız doğru hamleler ve transfer politikası ile borçlarında önüne geçmiş olacağız. Bu nedenle transferleri gelişi güzel yapmak yerine, ince eleyip sık dokuyoruz. Ekstra maliyete yol açabilecek transferlerden kaçınıyoruz. İyi bir takım kurma hedefimizin yanında en önemli konulardan birisi de dengeli bir takım oluşturmamızdır.' Bakır şu an için takıma 9 veya 10 tane yeni transfer yapmak düşüncesi içerisinde olduklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi