Muradiye'de bazı kesimlerin halkı ayrıştırmaya çalıştığına dikkat çeken Balcı, 'Seçim sonuçları, 'Biz hep birlikte Muradiye'yiz' sonucunu ortaya çıkaracak. bundan eminim. Hiçbir vizyonu, projesi, vaadi ve geleceğe yönelik hiç bir söylemi olmayanlar; akrabacılık, köycülük gibi çağdışı söylemleri kulaklara fısıldayarak Muradiye seçmenini etkilemeye çalışan bir muhalefetle karşı karşıyayız. Ama bunu başaramayacaklar' dedi.

'HİZMETTEN Mİ RAHATSIZ OLUYORLAR'

Kendisine yönelik eleştirileri, resmi rakamlar ve belgelerle yanıtlayan Balcı, 'Eğer amaç hizmetse, 'herkese hizmet' diyerek 5 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolun taşlarını hizmetle ve yatırımlarla donattık. Kaybedilen yılları çok çabuk toparladık. Geçen 5 yılda belediyemize gelen bütün hizmet taleplerine 'evet' dedik ve Muradiye'mizin tamamını hizmete doyurduk. Eğer bundan rahatsız olunuyor ise buyursunlar bunu açıkça belirtsinler kamuoyuna' şeklinde konuştu.

Rize’de Yeni Su Depoları İnşası Tamamlandı Rize’de Yeni Su Depoları İnşası Tamamlandı

MAAŞ BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU

Açıklamalarına, kendisinin önceden de ifade ettiği vurgularla devam eden Balcı, 'Biz bu hizmetleri, arkamızdaki siyasi gücün desteğiyle yani Ak Parti sayesinde yaptık ve yapmaya da kesintisiz devam ediyoruz. Edeceğiz de. Bizim gibi gelirleri sadece nüfus başına düşen parayla olan belediyelerin, muhalefet partileri tarafından yönetilmeleri demek 5 yıl boyunca maaş belediyeciliği yapmak demek olur! Zaten seçime 15 gün kala daha ortaya tek bir vaat, proje ve vizyon koyamamış olan muhalefetin söyleyemediği gerçek, 'maaş belediyeciliği'olsa gerek' diye ifadeler kullandı.

Editör: Haber Merkezi