Toplantı, Rize Ticaret Borsası (RTB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedat Abanoz, RTB Meclis Üyesi Hasan Mercan, RTB Meclis Üyesi Muhammet Karaoğlu, RTB Meclis Üyesi Emrullah Nalkıran, Rize Ziraat Bankası Müdürü Mehmet Akyıldız ve üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda sunum yapan Ziraat Bankası Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Yusuf Selçuk Şimşek, 'Osmanlı yıllarında çiftçileri desteklemek ve çalışmalarını kolaylaştırmak adına kurulan Ziraat Bankası böylelikle miras kalan kültürü devam ettirmektedir. Bugün de çiftçinin yanında olan Başakkart uygulaması ile çiftçiler birçok avantaj elde etmektedir. Ziraat Bankası Bankkart Başak kartınız ile anlaşmalı şirketlerden herhangi bir alışveriş gerçekleştirdiğinizde pek çok avantaj sağlayabileceğiniz gibi mazot, tarım ilacı satışı gerçekleştiren firmalardan düzenli bir şekilde alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu özelliklerin yanı sıra Bankkart Başakkartı ile nakit taşıma derinden kurtulabilir, paranızı herhangi bir çaldırma ya da kaybetme olasılığına karşı önlem alabilirsiniz' dedi.

Ziraat Odası Başkanı Arslan: ÇAYKUR’a Sahip Çıkalım Ziraat Odası Başkanı Arslan: ÇAYKUR’a Sahip Çıkalım

Ziraat Bankası Nakit ve Ürün Yöneticisi Işılay Sağlık üyelere Bankkart Başak karttının Rize'deki yatırımcılara sağlayacağı avantajlardan bahsederek, 'Faizsiz dönem imkanı ile çiftçilerin faiz yükünün önüne geçmektedir. Bunun yanında Ziraat Bankasının özel ve ayrıcalıklı uygulamalarından nakit avansı sayesinden çiftçi kart sahipleri günün her saatinde Ziraat Bankası'nın tüm ATM'lerinden para çekimi sağlayabilmektedir. En önemli avantajlarından biri de çiftçilerin ödeme vadelerini hasat zamanlarına göre belirleyebilmesidir.Diğer bir yandan Ziraat Bankası Bankkart Başak Kredisinin ödemesini yapmanız için kredi kullanılan gün kadar faiz ödemesi yapmanız gerekmektedir. Aynı zamanda kullanıcılar için sunulmakta olan faiz indirimlerinden kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz ve TMO ile destekleme ödemelerine ulaşabilmeniz mümkündür' dedi.

Editör: Haber Merkezi